Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Olyan szinten kitolták az ingerküszöbünket, hogy ahhoz ennél sokkal több kellene szerintem, hogy pár millió ember hirtelen felháborodjon. (pl. lekapcsolják az internetet, vagy hasonló fajsúlyú dolog
)
Én annyira nem díjaznám, ha egy ilyen válság bekövetkezne, ahogy láttuk, semmilyen eszköztől nem riadnak vissza, simán kivezetnek az EU-ból, egyenesen Putyin ölébe. Éppen azt készítik elő, hogy EU = migránsok, szar hely. Én arra számítok, hogy most jól felbátorodva az eredményeken, nemsokára elkezdik adagolni a kell-e nekünk az EU témát. Biztos lehetsz benne, hogy kész kommunikációs forgatókönyvük van az EU támogatások elapadására. Megy majd a kölcsönös zsarolás a háttérben az EU-val, ezzel hosszú évekig el lehet lavírozni.
Eddig is sokszor eljátszottam a gondolattal, de életemben először gondolkodtam el komolyan ma reggel, hogy elhagyom a családommal az országot, mert ez már nem vicc, ez már túlmutat az anyagiakon. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)