Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz bitpork #58417 üzenetére

Most mondanam hogy nem erted de ugyis erted.

Tothgera30: nem mondom hogy lehetetlen, csak hogy mi nem tudjuk, nem is akarjuk egyelore. Amikor tudok akkor megyek heti 2-3x 20-30 km-t, de tavaly ota hiaba nyomtam le parszaz km-t, ugyanazokon a szakaszokon ugyanugy megszenvedek a koron. Ahol mi tartos 22-24 km/h-t tudunk menni, ott sokan ketszer annyival huznak el mellettunk. Nem irigylem, de vizszintes uton 30-nal tobbet tartosan nem tudok menni. Ott mar nekem a fizikai hatar van. Aztan a sulyom miatt az emelkedon szenvedek, egyesben, viszont hegynek le nyerek :) viszont ezen korlatainkat ismerve tervezunk etapokat, stranddal, kajaval, szallassal. Egyszerre lenyomunk 10-15 km-t, aztan piheno. Talan lassan a deli partot vegig tudnam, az nekem is bringanak is jobban fekszik, de eszakon a fel-le szakaszok kiveszik az izomeromet es estere igy is alig birok menni meg allni. A harmadik napra meg az eszaki reszen a keresztbordak, gyokerek, meg egyenetlen burkolatok kulon farasztoak, mar attol kidoglok hogy pattogok rajtuk. Nem tudom outival hogy lehetne birni. Nyilvan azok inkabb az uton mennek.

Új hozzászólás Aktív témák