Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
Most mondanam hogy nem erted de ugyis erted.
Tothgera30: nem mondom hogy lehetetlen, csak hogy mi nem tudjuk, nem is akarjuk egyelore. Amikor tudok akkor megyek heti 2-3x 20-30 km-t, de tavaly ota hiaba nyomtam le parszaz km-t, ugyanazokon a szakaszokon ugyanugy megszenvedek a koron. Ahol mi tartos 22-24 km/h-t tudunk menni, ott sokan ketszer annyival huznak el mellettunk. Nem irigylem, de vizszintes uton 30-nal tobbet tartosan nem tudok menni. Ott mar nekem a fizikai hatar van. Aztan a sulyom miatt az emelkedon szenvedek, egyesben, viszont hegynek le nyerek
viszont ezen korlatainkat ismerve tervezunk etapokat, stranddal, kajaval, szallassal. Egyszerre lenyomunk 10-15 km-t, aztan piheno. Talan lassan a deli partot vegig tudnam, az nekem is bringanak is jobban fekszik, de eszakon a fel-le szakaszok kiveszik az izomeromet es estere igy is alig birok menni meg allni. A harmadik napra meg az eszaki reszen a keresztbordak, gyokerek, meg egyenetlen burkolatok kulon farasztoak, mar attol kidoglok hogy pattogok rajtuk. Nem tudom outival hogy lehetne birni. Nyilvan azok inkabb az uton mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GTA V
- Fali konzol lapos tévékhez
- World of Warships
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Crypto Trade
- Arc Raiders
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- További aktív témák...
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
viszont ezen korlatainkat ismerve tervezunk etapokat, stranddal, kajaval, szallassal. Egyszerre lenyomunk 10-15 km-t, aztan piheno. Talan lassan a deli partot vegig tudnam, az nekem is bringanak is jobban fekszik, de eszakon a fel-le szakaszok kiveszik az izomeromet es estere igy is alig birok menni meg allni. A harmadik napra meg az eszaki reszen a keresztbordak, gyokerek, meg egyenetlen burkolatok kulon farasztoak, mar attol kidoglok hogy pattogok rajtuk. Nem tudom outival hogy lehetne birni. Nyilvan azok inkabb az uton mennek.