Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Mindig el szoktam csodálkozni, hogy olyan cuccokat, amikkel elégedettek a gazdáik és viszonylag gazdaságosan lehetne házilag is javítani, mennyire nem hajlandóak az emberek javítani vagy javíttatni.
Mindenesetre ha kidobod azt a 2. generációs Nexus 7-et, felém dobd...

-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Érdekes ez a fájlkezelés dolog, 4 év alatt egyetlen egyszer sem hiányzott, pedig fotózom, videózom a telefonnal, zenét is hallgatok rajta és filmet/sorozatot is nézek. De még ha valamilyen egyéb fájlt is kell mozgatnom, az se jelent gondot. Persze mindezeket már nem úgy oldom meg, mint 10 éve a Nokia E52-vel, de nehézkesnek egyáltalán nem mondanám, sőt, az akkori kábeles, infrás kínlódáshoz képest a jelenlegi ilyen-olyan vezetéknélküli automatikus szinkronizáció fényévekkel kényelmesebb és jobb...
-
válasz
parandroid
üzenetére
Elfogult vagyok, de persze minden nap használom az iphone 5s-t és a Nexus 5X-et is. Azért kevesen használják a két rendszert egyszerre.
A Nexus 5X-et 96 ezer magyar Ft-ért vásároltam.
Oké, nem csúcs-hardver, de kiváló kamera van benne, és általában mindenre jó. Kíváncsi vagyok, milyen iphone-t lehetett akkor ennyiből, vagy akár még a duplájából is venni.
Persze, azóta fény derült egy hardveres issue-ra (rossz forrasztás => melegedés =>bootloop), de reménykedem, hogy az enyém nem lesz érintett.Az utód, a Pixel ára valóban elszállt, 300 k körül van, nem tudom, azt ki vásárolja...

Az az igazság, hogy nagy bajban lennék, ha most telefont kéne váltanom.Na mindegy. Az iphone 5s gyorsasága már lassan a Nexus S-ével vetekszik...
Várom már, hogy mikor kapunk újat. Már fél éve ígérik... -
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
mert a használható készülékeik az azonos kategóriás almás cuccok árait verdesik már
Oke, hogy jobban szereted az almat, de azert ez hulyeseg. Legalabbis Samu A3-A5 kb. fele annyi, mint a hasonlo almas, es nagyon is hasznalhatoak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Android játékok topikja
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG SN8Y 5.1.2 Dolby Atmos soundbar MERIDIAN technológiával hangprojektor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest