- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Mindig el szoktam csodálkozni, hogy olyan cuccokat, amikkel elégedettek a gazdáik és viszonylag gazdaságosan lehetne házilag is javítani, mennyire nem hajlandóak az emberek javítani vagy javíttatni.
Mindenesetre ha kidobod azt a 2. generációs Nexus 7-et, felém dobd...

-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Érdekes ez a fájlkezelés dolog, 4 év alatt egyetlen egyszer sem hiányzott, pedig fotózom, videózom a telefonnal, zenét is hallgatok rajta és filmet/sorozatot is nézek. De még ha valamilyen egyéb fájlt is kell mozgatnom, az se jelent gondot. Persze mindezeket már nem úgy oldom meg, mint 10 éve a Nokia E52-vel, de nehézkesnek egyáltalán nem mondanám, sőt, az akkori kábeles, infrás kínlódáshoz képest a jelenlegi ilyen-olyan vezetéknélküli automatikus szinkronizáció fényévekkel kényelmesebb és jobb...
-
válasz
parandroid
üzenetére
Elfogult vagyok, de persze minden nap használom az iphone 5s-t és a Nexus 5X-et is. Azért kevesen használják a két rendszert egyszerre.
A Nexus 5X-et 96 ezer magyar Ft-ért vásároltam.
Oké, nem csúcs-hardver, de kiváló kamera van benne, és általában mindenre jó. Kíváncsi vagyok, milyen iphone-t lehetett akkor ennyiből, vagy akár még a duplájából is venni.
Persze, azóta fény derült egy hardveres issue-ra (rossz forrasztás => melegedés =>bootloop), de reménykedem, hogy az enyém nem lesz érintett.Az utód, a Pixel ára valóban elszállt, 300 k körül van, nem tudom, azt ki vásárolja...

Az az igazság, hogy nagy bajban lennék, ha most telefont kéne váltanom.Na mindegy. Az iphone 5s gyorsasága már lassan a Nexus S-ével vetekszik...
Várom már, hogy mikor kapunk újat. Már fél éve ígérik... -
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
mert a használható készülékeik az azonos kategóriás almás cuccok árait verdesik már
Oke, hogy jobban szereted az almat, de azert ez hulyeseg. Legalabbis Samu A3-A5 kb. fele annyi, mint a hasonlo almas, es nagyon is hasznalhatoak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest