- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ez mind úgy kezdődött hogy szombaton lebetegedtem, vasárnap reggel hívtam (9:30-kor). Sokadik hívást követően visszahívott, közöltem vele hogy beteg vagyok. 15 percben taglalta hogy nincs helyettem ember, várjuk meg a hétfőt. Hétfőn hívom hogy még mindig változatlan az állapotom, levetetnék egy teljes vérképet és egy orr-torok mintavételt. Jóváhagyta, de TP-re ne menjek, várjuk meg a szerdát. Ma hívom hogy még mindig nem jó a helyzet, mintákat levették, de valószínű TP lesz. Újabb 10 perc hogy nincs helyettem ember, hogy gondoltam ezt, és társai. Illetve hogy maradjunk annyiban hogy péntek éjszakára rendbe jövök, és megyek éjszakás műszakban az osztályomra. Milyen érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest