Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor Te még az előző Mazda2-t nézed, nem? Az újban már 1.5-ös a legkisebb moci. Meg egy kicsit jobban néz ki szerintem.
Ha még a régit nézed, arra szerintem komoly árengedményt fogsz kapni, mert kifutó model.
Az új pedig igencsak jó, megkapta a headunitot a Mazda3-ból, jók a motorok, jól vezethető.emvy, joemilestoné: sedannal én is szívtam a héten, haveromnak hoztam el egy nyomtatót egy boltból, és dobozzal együtt nem sikerült betenni a kocsiba, szét kellett szednem az utcán. A doboz mondjuk 70*70*60 volt.
-
szőröscica
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Maximálisan egyetértek, a kombi sokkal jobb mindennapos használatra. Négyajtósom van, hatalmas a csomagtere, de szenvedés pakolni. Nem kellene többet szedán, az tuti. Vagy ötajtós, de olyat nagyon kevés gyártó kínál, vagy kombi. És második autónak egy coupé.

-
adalbert1
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Én leginkább azokat nem értem, akik egy középkategóriás autóból sedant választanak, pl. Ford Focus - megjelenésben nem lesz elegánsabb, és a jobb kihasználhatóságot is elvesztik ezzel. Igaz a legtöbb gyártó nem is gyárt ilyen karosszériát ebben a kategóriában.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Eleg sok kombiban kisebb a labter, mint a szedan verzioban (pl. Mazda 6). Mi azert vettunk szedant, mert autopalyan zavar a szelzaj; meg azert, mert eletem elso kocsija ne legyen mar kombi

-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Hat nem tudom, mostanaban ket sedanban ultem, egy sedan bmw-ben, meg egy 5 ajtos sedan octaviaban (tudom , tudom, hogy alapesetben 4 ajtos a sedan, de most minek nevezzem, ha nem hatchback, es sedan formaja van), mindkettonek hatalmas csomagtere van, es jol pakolhato volt ( utobbi a felnyilo ajto miatt ) szoval nem ertem.
Sedant alig lattunk, ez teny es valo, de 5 ajtos sedanformat, vagy hatchbacket se nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- World of Tanks - OFF topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest