Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
Á hagyjuk srácok, nem megy ez
Vagy csak szimplán nem értitek mire irányul a kérdésem. A hangsúly nem azon van, hogy el kellett volna-e cserélnem vagy sem. Hanem azon hogy ti mit tennétek a helyemben, vagy mennyire tartjátok helyesnek azt amit most teszek. (fiók visszaszerzése) Különben meg most is ugyanúgy megtenném. Sőt már megtettem máskor is. Már több fiókot is vettem és adtam is el. Nem volt gond. Ez is a kölcsönös bizalmi elven működik. Kb. olyan mint amikor a jobbkezes utcánál, csak jobbra nézel el. Szóval ezt a részét hagyjuk. Köszönöm, de nem erre irányult a kérdés/felmérés.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy csak szimplán nem értitek mire irányul a kérdésem. A hangsúly nem azon van, hogy el kellett volna-e cserélnem vagy sem. Hanem azon hogy ti mit tennétek a helyemben, vagy mennyire tartjátok helyesnek azt amit most teszek. (fiók visszaszerzése) Különben meg most is ugyanúgy megtenném. Sőt már megtettem máskor is. Már több fiókot is vettem és adtam is el. Nem volt gond. Ez is a kölcsönös bizalmi elven működik. Kb. olyan mint amikor a jobbkezes utcánál, csak jobbra nézel el. Szóval ezt a részét hagyjuk. Köszönöm, de nem erre irányult a kérdés/felmérés.