Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Verus
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Szép is a szerelem
De még van időd. Semmi nincs veszve, mert elballagtatok. 
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
mindenkinek van ilyen középiskolás nagyszerelme akit nem kap meg, nekem is vót, fülig bele voltam zúgva az egyik osztálytárscsajomba, de nem lett belőle semmi, mondjuk egyszer beb@szva odaálltam, asszem szerenádkor, vagyis mindenképpen a suli vége felé, oszt megmondtam neki, persze elküldött a sunyiba, azt hitte hogy ökörködök, vagy csak így akarta a tudomásomra hozni, hogy nem vagyok az esete, mindegy túléltem, igaz közbe azért voltak csajaim, akiket többnyire Ő is ismert, lehet ez nem vetett jó fényt reám
franctudja, ilyen komoly dolgokon jobb keveset rágódni, így is hamar megfájdul a fejem
.
tiv61us: az első 4 megvan dvd-n nekem, sőt az 5. és a 6. is kijött azok is szinkronosan
, egyszer kétszer láttam valamerre, csakmá aztnemtom hol
multkor volt egy a Vaterán, a 6. részből, meglicitáltam, oszt aszonta nem értem el a minimumot, dehogy mennyi volt a minimum azt nem mondta, úgyhogy elment
Kolombusz, hogy van ez? Te nagy vaterás vagy, okíccs master

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Logitech z5500 5.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De még van időd. Semmi nincs veszve, mert elballagtatok. 
franctudja, ilyen komoly dolgokon jobb keveset rágódni, így is hamar megfájdul a fejem
, egyszer kétszer láttam valamerre, csakmá aztnemtom hol
multkor volt egy a Vaterán, a 6. részből, meglicitáltam, oszt aszonta nem értem el a minimumot, dehogy mennyi volt a minimum azt nem mondta, úgyhogy elment