Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Tudod én csak azt nem értem (már sokadjára), hogy miért panaszkodsz állandóan. Nagyon sokan összetennék a két kezüket, ha lenne saját lakásuk jó panorámával, jó állásuk szép mid-6-figure fizetéssel... te meg ilyen apróságokon vagy kiakadva hónapokig (sok más dolog mellett), mint a fűtésszámla. Ez is az élet szükségszerű velejárója, vagy kifizeted, vagy behajtják rajtad. Ha esetleg elköltözöl biztos vagyok benne, hogy ott is találsz valamit, amiért elégedetlenkedhetsz majd.
Nagyon tévedsz, ha azt hiszed az én életem tökéletes, mégsem hallasz panaszkodni. Megtanultam együtt élni ezekkel, és nem is idegeskedem miattuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Nintendo Switch 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- PlayStation 5 Slim 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó gyári garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest