- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Mondtam már, mikor régebben mesélted, hogy akármennyit eszel, nem látszik rajtad, irigyellek. De ezért is. 4-5 óra alvással én nagyon rosszul érezném magam. Aztán ott van a memóriád is, amivel azokat a jelszavakat megjegyzed. Hosszabb szövegeket is meg tudsz így jegyezni?
Én is könnyen tanulok. Meglepően könnyen. Amihez egy átlagos embernek 2-3 óra kell, én 1 óra alatt meg tudom tanulni. Csak az a kár, hogy lusta vagyok. Pedig pontosan tudom, hogy mikre lehetnék képes. Osztályelsőség lazán meglehetne, meg sem kéne erőltetnem magam. Nem nagyképűségből mondom, ez így van. Csak tényleg nagyon lusta vagyok és szinte bármit szívesebben csinálok a tanulásnál.
Én egyetértek veled, az alvás igen nagy időpazarlás, de jól esik.
Nem szeretném tudni (illetve de), hogy mennyi időt töltöttem el az életemből ph-zással. Nagyon sokat. A wowot is segitett lerakni az, hogy láttam, hogyan szállnak el a játékban a beleölt napok. Mire? Minek? Kit érdekel, hogy 70-es karakterem lesz? Nem leszek tőle jobb ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- aquark: Zsebszámológépek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Keresek Geforce 2-3-4 titánium, GTX 260 kártyákat
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- BESZÁMÍTÁS! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest