Hirdetés
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
Aktív témák
-
lesaux
veterán
Elmentünk ma a bankba, hogy forintot váltsunk angol fontra.
Kezdtünk egy Budapest Bankban. Ott szerencsére még az elején közölte a biztonsági őr, hogy nem foglalkoznak valutával.
Vele szemben van egy Unicredit Bank. Édesapám rutinosan rákérdezett, foglalkoznak-e valutával. Persze - hangzott a válasz. Kivártuk a sorunkat, közöltük, mit szeretnénk, erre jött az infó, hogy fontot tudnának forintra váltani, de visszafele ez nem megy, max. ha most megrendeljük, holnapra meghozzák.
A sors fintora, hogy ezzel a bankkal szember is van egy bank, egy OTP.
(Aki nem hiszi, 18. kerület, Nemes utca és Dózsa György utca sarka, illetve Vasút utca.) De oda már be se mentünk, mint később kiderült, nagyon előrelátóan cselekedtünk, mert ott se foglalkoznak valutával.Várom már nagyon az eurót. (Igaz, jelen esetben csak az segítene rajtunk, ha az angolok is bevezetnék.)
-
lesaux
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
VHS-ről fogsz tudni DVD-re venni? Tényleg nem értek hozzá, de nekem nem sikerült, pedig egyik Pana, másik Sony. De a másolásvédelem megvédte a tartalmat.

-
lesaux
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Áh, köszi!
Tényleg.
-
lesaux
veterán
Hú, most kaptam egy reklámlevelet egy jojatek.hu Géza nevű feladótól.
[I]Helló-halló lesaux!
Mi a helyzet?
Képzeld, sikerült az interneten tíz perc alatt új kötelező biztosítást kötnöm a járgányomra, amivel jövőre 25 ezer forintot fogok megspórolni!
Mindenképp próbáld ki! Én is csak most jöttem rá, hogy az eddigi kötelezőm - tudod, amit minden autó meg motor után muszáj befizetni - kész ráfizetés volt.
Egyébként marha egyszerű a történet. Kitöltöttem az adatlapot és a rendszer kidobta egy csomó biztosító ajánlatát. Aztán klikk ide, klikk oda és ők intéznek mindent. Semmi papírozás!
Még valami nyereményjáték is van, tudom, hogy te szereted ezeket...
Szóltam a tesóméknak és apámnak is. Tudod, hogy jövőre több jusson karácsonyi ajándékra
Még valami: azt írták a nagyokosok, hogy csak november végéig lehet biztosítót váltani, úgyhogy csipkedd meg, ha nem akarod, hogy jövőre is lehúzzanak!
Na, mentem...
Ja, és a legfontosabb: www.biztositok.huCső
Gézu[/I]Ki az @ fasz, aki ezt beveszi? Egyébként pont erről írtak ma az Indexen. Ők is megkapták ugyanezt, csak ők a MyVIP-től. Értem én, hogy nem spam, mert gondolom, beikszeltem, amikor regisztráltam, de ez kinek jó? Nekem nem, a jojatek.hu-nak pláne nem, a linket pedig meg se nézem.
Megvan: Anyádat blog
Szerk.: Miért nem szedi dőlttel a levelet?
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series SE3 40mm Stairlight Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GIS új 2 pár
- Lenovo MIIX 520-12IKB, Magyar bill, i5-8250 8Gb ram, 256Gb nvme, számla, garancia 2in1
- SAMSUNG LS32DG800SU ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs