Hirdetés
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
Megkerestelek iwiw-en, kiváncsi voltam hasonlít e avatarod ahhoz ahogyan valóságban kinézel, beteges, mi?
Elnézést kérek mindenkitől, aki állatbőrbe bújt, de nem hiszek a beszélő mókusokban és egyéb élőlényekben, szóval többiek valahogy kiestek érdeklődési körömből
Bár az enyém nem egyedi, mégis úgy érzem millió klón vesz körül PH!n, talán mert rólam mintázták? Hol az egom, látta valaki? Nem, szóval szerettem volna egyedit, de még messze vagyok tőle, mint Kalocsától a brazil főszerpaprika. Ez elég sz*r hasonlat volt .. -
Zewa
senior tag
Lehet hogy csak elkezdte gyüjtenia csatlosait a szezonra!
Győrzike só: WÁÁÁá
És midenkia zt modnja Szar, hülye barom..... De midneki nézi!!!!! Én személy szerint el kezdeném győzike fejét fejszével bontani. Denézik.Kalandor: Azért ne áltálánosits pls! Van pár ien hülye pics@, de azért vannak normálissak is
Van pár aki kissé elkurvul, páran elemosodnak, páran elrockeresednek de eza elét rendje. Mindig meg van a közép út (csak a szélsőségek tolodnak ki.)(#8764) tildy A Csapból is ezfolyik és több milliós nézettségi mutató^^ Ne kell nézni de sokan nézik.
Bevallom van amikor még én is. Hogy hova süllyedtem.. :O
Aktív témák
- 8 ÉV GARANCIA! Seasonic Vertex PX 1200W 80 PLUS Platinum Full moduláris tápegység.
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit 3+1 év Alza garancia
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) GARANCIA MÉG 50 HÓNAP!
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elnézést kérek mindenkitől, aki állatbőrbe bújt, de nem hiszek a beszélő mókusokban és egyéb élőlényekben, szóval többiek valahogy kiestek érdeklődési körömből
Van pár aki kissé elkurvul, páran elemosodnak, páran elrockeresednek de eza elét rendje. Mindig meg van a közép út (csak a szélsőségek tolodnak ki.)