- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- A Honor profi iPhone másolásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Íme az új Android Auto!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
Megkerestelek iwiw-en, kiváncsi voltam hasonlít e avatarod ahhoz ahogyan valóságban kinézel, beteges, mi?
Elnézést kérek mindenkitől, aki állatbőrbe bújt, de nem hiszek a beszélő mókusokban és egyéb élőlényekben, szóval többiek valahogy kiestek érdeklődési körömből
Bár az enyém nem egyedi, mégis úgy érzem millió klón vesz körül PH!n, talán mert rólam mintázták? Hol az egom, látta valaki? Nem, szóval szerettem volna egyedit, de még messze vagyok tőle, mint Kalocsától a brazil főszerpaprika. Ez elég sz*r hasonlat volt .. -
Zewa
senior tag
Lehet hogy csak elkezdte gyüjtenia csatlosait a szezonra!
Győrzike só: WÁÁÁá
És midenkia zt modnja Szar, hülye barom..... De midneki nézi!!!!! Én személy szerint el kezdeném győzike fejét fejszével bontani. Denézik.Kalandor: Azért ne áltálánosits pls! Van pár ien hülye pics@, de azért vannak normálissak is
Van pár aki kissé elkurvul, páran elemosodnak, páran elrockeresednek de eza elét rendje. Mindig meg van a közép út (csak a szélsőségek tolodnak ki.)(#8764) tildy A Csapból is ezfolyik és több milliós nézettségi mutató^^ Ne kell nézni de sokan nézik.
Bevallom van amikor még én is. Hogy hova süllyedtem.. :O
Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo X13 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Elnézést kérek mindenkitől, aki állatbőrbe bújt, de nem hiszek a beszélő mókusokban és egyéb élőlényekben, szóval többiek valahogy kiestek érdeklődési körömből
Van pár aki kissé elkurvul, páran elemosodnak, páran elrockeresednek de eza elét rendje. Mindig meg van a közép út (csak a szélsőségek tolodnak ki.)