- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Dunaújvárosi Főiskola (hálózati szakirány)

Igazából feladatok egy részét tudom, de van amihez közöm sincsen. Holnap megpróbálom megértetni a tanárral, hogy elhiszem, hogy fontos a tárgya, meg minden, de engem nem érdekel, az életben nem fogok ilyenekkel foglalkozni, csak adjon egy kettest, és lépjünk tovább

" A Norton antivírussal együtt valami töredezettségmentesítő vagy mi is beköltözött a gépre, mert ha sokáig nem macerálom, akkor elkezd valamit hosszasan farigcsálni, kicsit hangos a vincseszter, hallatszik is rendesen. Nejem az éjszakai csöndbe belehasító kerregést hallva megkérdezte, hogy most mi a jóistent csinál a gép. Hirtelen ötlettel azt válaszoltam, hogy a zikszpének ez egy tipikus női tulajdonsága. Csak egy darabig jó minden úgy, ahogy van, aztán egyszercsak rájön a hoppáré, elkezd takarítgatni, porszívózgatni, ide-oda rakosgatni, mindent máshová elpakolni, mert úgy gondolja, hogy attól jó lesz nagyon. Pedig nem, meg ráérne akkor, amikor mondom neki.
Nejem bólogatott, hogy most már érti a számítástechnikát, majd tréfásan gyomorszájon vágott, a repülő könyv elől már el tudtam hajolni."Jaj, ez ült

Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Overwatch 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest