- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ezt a címemet én sem adom meg semmi publikus helyen (feltéve ha az egyetemi ETR biztonságos ilyen szempontból
) Csak a barátokhoz és a hivatalos helyekhez használom. De mégcsak nem is nagyon látogatok ilyen témájú oldalakat (sex-re gondolok és nem a pénisz nagyobbításra
), szóval ötletem nincs honnan másznak be. Sejtésem szerint generált email címekkel dolgoznak és az én fiókomat pont sikerült összehozniuk.#36743: ahan, erre fel csappant meg itt hirtelen a forgalom. Pedig már kezdem azt érezni hogy itt is ha megjelenek mindenki eltűnik. Egy külföldi oldalon szoktam néha beszélgetni (zenei klipp gyűjtős oldal) és ott van az hogy amikor megjelenek mindig feltűnően csönd van.

Aktív témák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Kínában száguldozik tovább a legerősebb táblagép
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Csak a barátokhoz és a hivatalos helyekhez használom. De mégcsak nem is nagyon látogatok ilyen témájú oldalakat (sex-re gondolok és nem a pénisz nagyobbításra
), szóval ötletem nincs honnan másznak be. Sejtésem szerint generált email címekkel dolgoznak és az én fiókomat pont sikerült összehozniuk.