Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
ttower
aktív tag
válasz
Racecam
üzenetére
lehet hogy
, de ha a tanár sem hajlandó elmondani hogy mégis mi merre hogyan akkor én sem érzem jogosnak hogy egy kicsivel is több energiát fektessek bele. tudtommal neki kéne elmondani, nem nekem megkeresni és megtanulni. valahogy a többi tantárggyal/tanárral nincs ilyen gondunk(nem csak én nem tudtam mit kell csinálni).Csyppa: házi. tanár azt mondta hogy január közepe, mert előtte még átvettük volna a tartuffet, csak egyik osztálytársam odament jópofizni hogy már megírta. ezért most mi is szívunk
Aktív témák
Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- sh4d0w: Nyitlocker
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, Új akku, W11, Számla, 1 é
- Eladó Konfig I7 13700K 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- Erős gamer / workstation PC RTX 5070 Ti, 64GB RAM, Ryzen 9
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I Magyar I Cam I Gari!
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de ha a tanár sem hajlandó elmondani hogy mégis mi merre hogyan akkor én sem érzem jogosnak hogy egy kicsivel is több energiát fektessek bele. tudtommal neki kéne elmondani, nem nekem megkeresni és megtanulni. valahogy a többi tantárggyal/tanárral nincs ilyen gondunk(nem csak én nem tudtam mit kell csinálni).