Aktív témák
-
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Hát ez nem gyenge

Pár éve, amikor még műszerészként tengettem mindennapjaimat, előfordult, hogy az ügyletes helyett is engem hívtak fel ha gond volt. Előfordult, hogy az ügyeletes nem is tudott a gondról, mert bár ő volt az öreg róka, mégis inkább a pelyhesállú ifjoncnak szóltak, hogy be kéne jönni, mert tudták, hogy a másik ezelőtt 10 évvel bevette a lesz@rom tablettát és a vége úgyis az lesz, hogy mást kell behívni... És év végén persze ő volt az, aki a jól megérdemelt jutalmat felmarkolta és főnökei megbecsülését zsebrevágta... majdnem hét év után besokalltam ( kár volt ennyi ideig várni ) és otthagytam a céget...

Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- World of Warships
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tőzsde és gazdaság
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Terminátor ITX CASE Streacom DA2 Mini-ITX - Silver FULL FÉM! INGYEN SZÁLLÍTVA!
- Patriot Viper 16 GB DDR3-1600 MHz Asztali PC RAM
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest