- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- A Honor profi iPhone másolásban
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Gyere, feszits.

Galaxis utikalauz elso reszet olvastam, jo volt, de a vege harom ures lap. Legalabb 42 lenne
Kenytelen leszek megvenni a kov 2 konyvet is, bar draaaaaaga... Na mindegy, ujabb konyv kerult fel a listara, vicces lesz kiadni harom konyvert kb 9-10k forintot.... Igen, angolul minden dragabb. Mocskos kapitalista britek. -
bambano
titán
válasz
bolondember
üzenetére
Nem akarok senkit megbántani, de a galaxis útikalauz szerintem igen gyengére sikeredet... Egyedül a bbc-s tvfeldolgozásban tudom elviselni. A Dirk Gently hollisztikus nyomozóirodája meg kifejezetten hulladék szerintem...
Aktív témák
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Számítógép javítás Budapest Laptop szerviz WiFi és router beállítás
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kenytelen leszek megvenni a kov 2 konyvet is, bar draaaaaaga... Na mindegy, ujabb konyv kerult fel a listara, vicces lesz kiadni harom konyvert kb 9-10k forintot.... Igen, angolul minden dragabb. Mocskos kapitalista britek.