- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
kemény 33k volt a noti. nem csúcsgép, de hurcolászni, netezésre teljesen jó. 466-os cerka, 192mb ram.
a térdem meg meg lett erőltetve, költöztettem múlt héten, nem bírja a lépcsőzést.
föccer: te se szójjál be, a gép megy 7/24-ben. pontosabban most néha leáll, mert némi hw-csere volt/van/lesz benne.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Juteszembe...Nincsenek véletlenül jóféle dallamos kalotaszegi legényes zenéid? Van egy ősrégi zeném még kazin, amiről abban sem vagyok biztos, hogy az, de akitől kaptam azt mondta hogy az. Azt kéne megszereznem már ezer1 éve, de nem találom sehol. Meg van egy másik kedvencem is, az tuti hogy kalotaszegi, de azt sem találom digitálisan sehol.
Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Projektor topic
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyártófüggetlen H170/Z170 (LGA1151) alaplapok topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest