- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Google Pixel 10a – évismétlés
- iPhone topik
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Magisk
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Eh, nemtom, az a baj, hogy keresem a kifogásokat, hogy miért nem akarok menni, és az már eleve nem jó... még van kb 2 órám, hogy meggondoljam magam. De ha belegondolok... 1300 a belépő, kb sok ezer, mire szalonspiccces leszek, plusz egy taxi, ha haza is akarok jönni, és azt még nem is számoltam, hogy kijönnek értem, mert 16:00kor ment az utolsó buszom paksra. (plusz M6 dunaújvárosban van, innen 90km durván)
És még mindig nem végeztem az adatmentéssel... Kezdek komolyan kocka lenni, ez nem egészséges

Ami az értelmi szintet illeti: Nah igen. A többségük ebben a korban még arra sem képes, hogy egy jót keféljen (már elnézést)... Hosszútávú kapcsolat? Bah... (Aztán mindjárt jönnek a női részleg képviselői, és kapunk a pofánkra
)
Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Borderlands 4
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Linux Mint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)