- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Eh, nemtom, az a baj, hogy keresem a kifogásokat, hogy miért nem akarok menni, és az már eleve nem jó... még van kb 2 órám, hogy meggondoljam magam. De ha belegondolok... 1300 a belépő, kb sok ezer, mire szalonspiccces leszek, plusz egy taxi, ha haza is akarok jönni, és azt még nem is számoltam, hogy kijönnek értem, mert 16:00kor ment az utolsó buszom paksra. (plusz M6 dunaújvárosban van, innen 90km durván)
És még mindig nem végeztem az adatmentéssel... Kezdek komolyan kocka lenni, ez nem egészséges

Ami az értelmi szintet illeti: Nah igen. A többségük ebben a korban még arra sem képes, hogy egy jót keféljen (már elnézést)... Hosszútávú kapcsolat? Bah... (Aztán mindjárt jönnek a női részleg képviselői, és kapunk a pofánkra
)
Aktív témák
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)