- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Magisk
- Csendben bukkant fel a Honor X6d az Emirátusokban
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Az viszont engem irritál, mikor látok egy lányt 15 és 22 között, hogy a pasijával "csókolózik", és közben meg bámul el a válla fölött, mondjuk egy másik pasit..néha akár engem is.... tudom: "...a szaxofonost stírölted a vállamon át. Óóóóó, ciao, Marina.."
de milyen csók már az amikor közben vizslatod a környezeted? A másik meg amin kiakadok a "smárolás". Basszus, mikor ezt valaki kimondja, kiráz a hideg. De az előbb leírt dolog pont ez., A csók nálam mást jelent. Annál nem is tudsz másra figyelni, de nem is akarsz. A smárolás meg..öncélú nyálcsere, miközben lehet bámészkodni. Ehh...És az milyen lenne mikor így bámul egy csaj, én meg odamennék hozzájuk, és mondanám a srácnak, hogy figyi, a barátnőd szemezget velem miközben a szádban turkál a nyelvével.
De most aztán tényleg engedjetek aludni..
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest