Aktív témák
-
Józsibácsi
csendes tag
válasz
Kalandor
üzenetére
ez nem hagy nyugodni:
"hiszed vagy sem, de tisztában vagyok én vele,hogy mi minden jót tettél a PH-ért, de már ugyanannyit ártottál is bőven."
tobb okbol sem hiszem az elso felet, de ezt most tekintsuk lenyegtelennek
ez kicsit bovebben is erdekelne, de latvan, hogy csaposnak nem vagy hajlando valaszolni, talan nekem elarulod:
mint moderator, hogyan veled, mit artottam a ph-nak (foleg annyit, amennyit tettem erte)komolyan erdekelne a velemenyed ezugyben
emellett esetleg megirhatod azt is, hogy "mint maganembert", miert csipem a szemed
ennyire zavaronak talaltad volna nyers, olykor vulgaris, de indokolatlannak meglehetosen ritkan nevezheto megnyilvanulasaimat?
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Horgász topik
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Yettel topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest