Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Vladi állj már le kérlek, ennek semmi értelme!!
Tudjuk mi a véleményed róla, és azt is, hogy mi az övé rólad. Függetlenül attól, hogy kinek van igaza, ha egyáltalán érdemes ilyesmiről beszélni, teljesen felesleges ez az egymás gyalázása, mert ez már nem személyeskedés.
Neki is megírtam, hogy kurvára nem tetszik, hogy nem tud túl lépni a sérelmein és ellened hangol, amikor itt sem vagy, de Neked is megmondom még akkor is, ha esetleg leszarod, hogy felejtsd el, még akkor is ha szándékosan provokál. Egyébként én megadnám neki az esélyt, vagy inkább úgy fogalmazok, hogy megadnám annak az esélyét, hogy ha nem is lesztek puszipajtások, de legalább el tudtok úgy menni egymás mellett, hogy ne szóljatok egymáshoz, ne reagáljatok egymás véleményére. Élni és élni hagyni.
Nekem, személy szerint nagyon fájt, hogy elmentél és itt hagytad a fórumot, de ha csak akkor és azért jössz vissza, hogy beszólhass keményen, akkor inkább nem kérek belőle.
Akik ismernek előttük nem titok, hogy kedvellek de nem ezt az oldaladat szeretem. A segítőkész, értelmesen érvelő, hozzáértő VladimirR-t kedvelem.
Természetesen, én elfogadlak így is, de nem tehetem meg, hogy szó nélkül hagyjam az ilyen megnyilvánulásaidat.
Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs