Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Volt valami érdekes tegnap-ma?
Végre beindult a nyáriasított programok sora, nem volt időm hálistennek géphez ülni. Szombat suli, aztán strand, este autókázás és dizsi. Az utóbbi pár év legjobb magyar diszkója lett nálam szerintem, már legalábbis azok közül amikben voltam. Múlt szombaton nyílt, kicsit fényezem már, úgyse jön senki a környékére se
[link] Ennél csak egy jobb volt, de az is csak a helyszín miatt, az pedig a pulai Pietas iulia. Pedig mostanában már nem is voltam az a nagy dizsicsávó. Hazaértem negyed négyre, reggel hétkor keltem, és ismét irány a garázs, mentünk nagyanyámékhoz. Még szerencse hogy holnap délre megyek, bőven elég 10-kor kelnem. Nem tudom egyébként mit keresek itt, miért nem alszok már..
Meg pofázok itt összevissza, mikor senkit nem érdekel ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- Dell Alienware Nvidia Geforce RTX 2080 Super 8GB
- Aztech Szerviz I RETRO Számítógép Szerviz I Szervizelés, Telepítés, Adatmentés, Szoftveres Javítás
- Használt MSI mag321cup (VA panel, 31.5" (80 cm) 4k, 160Hz ,1ms) eladó.
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg pofázok itt összevissza, mikor senkit nem érdekel ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)