Hirdetés
- iPhone topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA NVFP4: itt az új, 4 bites lebegőpontos AI adatformátum
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Volt valami érdekes tegnap-ma?
Végre beindult a nyáriasított programok sora, nem volt időm hálistennek géphez ülni. Szombat suli, aztán strand, este autókázás és dizsi. Az utóbbi pár év legjobb magyar diszkója lett nálam szerintem, már legalábbis azok közül amikben voltam. Múlt szombaton nyílt, kicsit fényezem már, úgyse jön senki a környékére se
[link] Ennél csak egy jobb volt, de az is csak a helyszín miatt, az pedig a pulai Pietas iulia. Pedig mostanában már nem is voltam az a nagy dizsicsávó. Hazaértem negyed négyre, reggel hétkor keltem, és ismét irány a garázs, mentünk nagyanyámékhoz. Még szerencse hogy holnap délre megyek, bőven elég 10-kor kelnem. Nem tudom egyébként mit keresek itt, miért nem alszok már..
Meg pofázok itt összevissza, mikor senkit nem érdekel ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Napelem
- D-Link DIR-860L
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg pofázok itt összevissza, mikor senkit nem érdekel ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)