- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
Aktív témák
-
Feedoo
tag
Nekem megfelel de nem találtok meg a széchenyiben. De várlak titeket.
erdey_a : igen említette a srác hogy neki is ilyesmi gondjai voltak hogy beragadtt a géz meg ilyesmi. bár egy dolgot nem igazán értek. miért nem lehetett ezt az egészet már sokkal régebben megcsinálni?
Janoska26:''Feedoo : Persze, ne magyarázkoggy, biztos Te is az Őstagságra gyúrsz, de aztatat ki kell érdemelni mondom én, milyen böngészőt használsz amelyiken nem látszik a mod gomb?''
Mivel alaphangon nem igazán érdekelnek a ki milyen tag én csak akkor írok ha találok valami érdekeset amúgy csak kussban vagyok és olvasgatok hogy néha mekkora marhák mekkora hülyeséget képesek írni. És emiatt más elég sok jó fej srác csaj (tag) húzott el a fórumról legutób az egyik jó haverom VladimirR is távozott köreinkből. Ha így megy továb akkor csak óvodás szintű emberek lesznek a fórumon, persze tisztelet a kivételnek.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Mikrotik routerek
- Crimson Desert
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PlayStation 5
- RAM topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro XV272UW2bmiiprx 2K / IPS / 240hz (081)
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Acer Nitro KG272UG 2K / IPS / 120hz (080)
- XPS 9640 16" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest