Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
REDeath
üzenetére
Én ilyenkor felirok n egyenletet, amiben van n ismeretlen, és odairom, h ''innen meg számolja végig a kaszás'', aztán go köv. feladat... nem igazán örült Neki múltkor fizikatanár, pedig még kis aranyos kaszást is rajzoltam neki...
amúgy koordgeomban lehet néha szépeket alkotni számolás nélkül 
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
mármint humanoid tehenekről? (könnyebb átugrani mint megkerülni) Vagy valós, fü-tej konverterekről szeretnél irni?
-
EQMontoya
veterán
válasz
REDeath
üzenetére
Szerintem a vezetékes billentyüzet is a világ legfeleslegesebb találmányainak 1ike... elvégre aki billt használ, annak valszeg pc-je van, a bill és a pc pedig általában fix helyen van, minek mozgatni? Szal 100 emberből ha 1nek van rá szüksége... az egér nyilván más tészta, mert azt mozgatod használat közbe, tehát szar, ha beakad, de a billentyüzet oda van b..va az asztalra, az jóvan.
-
EQMontoya
veterán
Ki tudná megmondani, h Birkenaui koncentrációs tábor bejárata előtt ölelkezős fotót csinálni megantikus vagy gigantikus tajparasztság?

-
EQMontoya
veterán
szépjóestét! Back from Poland.
-
EQMontoya
veterán
away Lengyelországba reggel, gép off, vasárnap este leszek, addig vigadjatok!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ejj, hogy ezután milyen hosszú névsort tudnék firkantani...

-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
lófasz, én németből bőven jól állok (2es-3as között vhol), 1 csajnak kéne leforditani vmit. Összekeversz BGvel bazzeg

-
EQMontoya
veterán
Ha vki tud németül normális szinten (középfok), az jelezze legyen szives. Köszönöm.
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
az is jó film. valamint a nyugaton a helyzet változatlan is.
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
nekem az még annyira sem tetszett, mert az nem a második VH-ról szól, hanem 2 ember személyes harcáról... Ryan közlegény szerintem klasszisokkal jobb pl. De ide lehetne sorolni a hid túl messze van c. filmet is.
-
EQMontoya
veterán
i love windows... a ''a firefox exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézést kérünk!'' Semmi gond srácok, hibaüzi ablak kihúz monitoron kivülre, böngésző használ tovább, ezt a postot is igy irom... nagyon nagy hibát észlelhetet...

-
EQMontoya
veterán
Nap vicce:
-Hogy szedsz le egy emóst egy fáról?
-???
-Levágod a kötelet...
tudom, tudom, másik topic, és amúgy is basszam meg, és nem vagyok buzi-e! -
EQMontoya
veterán
hát, a legkevéssé erjedtet megetted, azért van benned sok keményitő. A kicsit erjettebb puha, azzal megdobálták Demszkyt, szal azt megette a fene... A még erjetebb formája már nem tartalmaz keményitőt, ellenben aki megissza, az általában mégis kurvakemény tőle. Fogyasztása főleg Oroszországban divatos.
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
akkor kezdtem. Most idióta postokra válaszolgatok.

[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
ez egyébként jogos. Visszatérve a felsővezetékre, nemtom, feltünt-e, hogy otthagytuk a mávnak 1000ft-ot, legalább ha a helyjegyet nem kérjük vissza, abból csinájják meg a felsővezetéket rendesen

Winner: azok a roncsok odabasznak... 1-2ből gyanitom, nem nagyon szálltak ki élve.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
az, hogy szar nép a magyar, nem egyenlő azzal a kijelentéssel, amit én mondtam, h semmit nem birunk normálisan megcsinálni. Amúgy a legtöbben, akik külföldre mennek dolgozni, kussolnak, hidd el. Aztán max azt veszed észre, hogy egy jó szakemberrel kevesebb itthon... Ha ez a követendő trend, akkor go moszka kurvagyorsan, mert volt egy rendszer, ami valahogy nagyon nem szerette a képzett munkaerőt, nem is tom, hogy is hivták...
Nem szoktam segget csinálni a számból, általában betartom, amit mondok. Az, hogy később kimegyek-e, elég sok dolog függvénye, de meggondolandó. Arról már nem is beszélve, hogy attól, hogy valami szar, csak nem szólunk róla, mert minek, az még szar marad... ld: magyar narancs.
mod: jah, és Te ezek fikázásán kivül mit teszel?
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
ram lehet, h nincs, max itt maradok koloncnak... bár erősen kétlem, h segélyből fogok élni. Viszont szerintem orvosra pl lenne szükség
De hát had menjen a gyökér, akurvaannyát, igaz, hogy mi szivjuk meg, mert az egészségügy is olyan, amilyen, de azé takarodjon a buzija, nem? Tök logikus 
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
nah, meg vagyok gyünve, lehet gyászolni.... imádom a mávot, IC végülis csak 45 percet késett... h b..ák meg. És imádok 2 óra alvás után 14et mászkálni.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
ez van, IJ-tam hevesen.
-
EQMontoya
veterán
kepfeltoltes.hu-n képnézegetés közben jött szembe a következő hirdetés: ''Csináltad már 7 pasival egymás után?'' Hát, anyátok biztos, hogy ilyet kitesztek.

-
EQMontoya
veterán
más: ti a mosogatógépen a centrifuga fordulatszámát hogy szoktátok beállítani?
szvsz én még tányért és bögrét nem centrifugáltam, már csak azért sem, mert elegendő mennyiségü kistányér van itthon. De próba-szekerce. Bár ha javasolhatom, ne a herendi készlettel kisérletezz. -
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
igen, a probléma már csak annyi, hogy az általads leirt szó a ''baszd meg'', amelyet ma már mindenhogy irnak, csak igy nem... szerintem a ''bazmeg'' nyugodtan tekinthető indulatszónak

cochy: Te télleg ilyen höje vagy, vagy tablettákat szecc?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Proxmox VE
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nemes egyszerüséggel annyi, hogy el kell adni az lcd-t meg a plazmát, és majd ha az már bőven megtérült, és fossá keresték belőle magukat a gyártók, akkor jön az oled... ez a business

![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070530/Odabas-Logo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)