Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Eh, hát mi busszal mentünk a sulitól, de majdnem két teljes napig mentünk míg odaértünk a családokhoz. Hajnali 3-kor indultunk, az éjjel Németország-Belgimuban ért, reggelre értünk Calais-ba, Canterbury cathedral után már csak Stonehenge volt útközben, és 5-re kellett volna megérkezni, ehelyett 9-re értünk oda egy baleset miatti elterelés okán, a családok meg ott vártak a Tecso parkolóban. Akkor még istenkirályság volt egy Tesco, emlékszem hogy örültünk a csíkos cuccoknak, itthon még nem is hallották ezt a nevet.
De a földek osztottsága mindenhol szépen kijön, mikor legelőször mentünk Spanyolhonba repcsivel, akkor ott már Sp.ország fölött nagyon szépen kirajzolódtak a kis négyzetek, igaz ott nem zöld, hanem vörös színűek, olívazöld pöttyökkel
Nagyanyám testvére kiment 57-ben Londonba, és ottragadt. Mondjuk megértem. Azóta volt párszor itthon régebben, én már csak egyre emlékszem, úgy 12 éve, de azóta nem is hallottunk róla. Pedig ha mostanában is jobb lett volna a viszonyunk, akkor faszán kijárhattam/tunk volna hozzá.
Aktív témák
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Byintek Love U14 Projektor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest