Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- Képeken mutatjuk meg a Lenovo Idea Tab Pro Gen 2-t
Mobilarena témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Pedig egyszerű. Megutáltatták az emberekkel az idegen nyelv tanulást sokszor (pl. velem az oroszt amit rüheltem , aztán kiderült, hogy már minden normálisabb helyen angolt vagy németet lehet tanulni, jól le is maradtam gimiben)
Igazándiból az kéne, hogy fiatalon, gimiből fél évet az ember más nyelvterületen töltsön. Nekem kínszenvedés a nyelvtanulás, ha nem használom , el is felejtem.
Ennek örömére van két rigó alapfokom ( angol, német) azt pazony. Szvsz középfokra el se fogok menni, úgyse a papírt nézik, hanem hogy mennyire beszélek (vagy nem beszélek) az adott nyelven...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- SOYO M4 Air Mini PC, Intel N95, 16 GB DDR4 RAM, 512 GB SSD
- Új Lenovo LOQ 15IRX10, FHD IPS, i7-13650HX ,NVIDIA RTX 5070, 24GB DDR5, 512GB NVMe, gar
- HÁLÓZATI SWITCH AKCIÓ! Több db egyben, használt, nem használt , dobozos, 24-, 26-, 48 portos!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest