Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Olcsó Realme mutatkozott be
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Szolid kétszemélyes élménybeszámolós este volt, már az is szép hogy ittam valamit
Ráadásul a haversrác kocsival volt, úgyhogy pláne. A múltkor olyan jól sikerült a bulink, hogy most már pár korsó is megtolja az agyamat. Úgyhogy szégyen ide vagy oda, és tudva tudván azt hogy szégyen az ivás de hasznos, én bizony már itthon is vagyok.
Persze menetközben becsatlakoztak majd távoztak is ismerősök, úgyhogy vetésforgószerűen összefutottunk páran. Úgyhogy ... elfelejtettem mit akartam ebből kihozni
És szóismétlek, ami józanult nem szokott előfordulni csak ritkán, úgyhogy... ehh, már megint elfelejtettem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo X390 i7-8665 16Gb ram, 512 Gb NVMe, érintő kijelző, számla, 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ráadásul a haversrác kocsival volt, úgyhogy pláne. A múltkor olyan jól sikerült a bulink, hogy most már pár korsó is megtolja az agyamat. Úgyhogy szégyen ide vagy oda, és tudva tudván azt hogy szégyen az ivás de hasznos, én bizony már itthon is vagyok.
És szóismétlek, ami józanult nem szokott előfordulni csak ritkán, úgyhogy... ehh, már megint elfelejtettem.