Hirdetés
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Tekintélyes kamerasziget kerül az Oppo Find X9 Ultra hátuljára
- Kézikonzol móddal támad a Realme legújabb gamer mobilja
- Bődületes méretű akkuval már az MWC-n megjön a Magic V6
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tekintélyes kamerasziget kerül az Oppo Find X9 Ultra hátuljára
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
ne adj ra okot, hidd el, nem lesz egy rosz szavam sem (sot, veled kapcsolatban utobbi vitank ota provbaltam visszafogni magam, de nem hagyod)
na akkor kezdjuk:
de gondolom azért abban írtad amiben, amiért én is abban írom a programjaimat amiben - ezek alapjan tehat:
1. ahhoz értek - tevedes (meg mielott belekotnel, hogy verem a mellem: ehhez sem ertek)
2. abbana legegyszerűbb - tevedes
3. ahhoz van megfelelő dokumentáció - tevedes
Arról nem is beszélve, hogy nem igazán csípem a mellveregetős programozókat (Eleinte nem is ilyennek ismertelek meg, de mostanában kezdem ezt látni... ) - kivancsi lennek, hogy hol mutatom magamrol ezt...az, hogy szot emeltem, mikor tobb havi munkamat egy aladar (eredetileg seggfej-et irtam, de nem kivanok ismet osszeveszni aladarral) ujjgyakorlatnak nevezi, imho nem mellveregetes, tovabba jelen beszelgetesben sem latok visszaolvasva erre utalast
kerlek mutass ra, hogy hol vertem a mellem
Egyébként jó érzés olyannal beszélgetni aki belelát párom programozói pályafutásába Szívesen összeversenyeztetnélek titeket, de nem hinném , hogy bármelyikötők is belemenne (Ő elvből nem versenyez...) - ezt azt hittem, mar megbeszeltuk, mitobb, egyetertesre jutottunk, de ugy latom rendkivul elvezed, ha mar privatban tisztazott felreerteseken lovagolhatsz
versenybe hidd el en sem mennek bele, roviden szolva is teszek arra, hogy:
-parod, avagy en a jobb programozo
-hogy Neked errol az eredmenyrol mi a velemenyed
-hogy az en oprogramozoi kepzettsegemrol mi a velemenyed
egyedul az zavar, hogy zsinorban megalapozatlan dolgokat allitasz velem kapcsolatban - tovabbiakban kerlek kolcsonosen keruljuk egymast
koszonom
szerk.: az meg kulon gorenyseg, amit most csinaltal, vagyis a segitsegkeresemet probalod ellenem forditani (meg igy is, hogy odairtad, nem tudtal segiteni)....erre had ne mondjak semmit - ne felj, tobbet nem fordul elo, hogy zavarni merlek
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T Pro 12/512 Fekete. Alza vásárlás 36 hó garancia.
- i9 10900, 48GB DDR4 Kingston Hyperx Fury (3x16GB), Gigabyte H470M DS3H, Be quiet, Zalman
- Apple Watch Series 11 46MM 100% Akkuval Fekete színben 2026.09.19-ig Apple Garanciával
- Asus Zenfone 10 16/512 garanciával - mint az új
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs