Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android szakmai topik
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Ma hajnalban borult az eddig bejáratott menetrend.
Eddig este legkésőbb 22:00 körül elaludt, aztán reggel 6:00 -ig csend, néha előfordult egy 2:30-3:00 körüli opcionális ébresztő egy kis szopika miatt.
Tegnap ez megborult. Kezdődött ott, hogy a szokásos fürdetést előre kellett hozni, mert hamarabb ébredt. Este 19:00 körül kivételesen volt egy Starcraft meccs, közben még azt hittem, hogy megússzuk a korábbi fürdetést, de egyre hangosabb volt, aztán már nem tudtam arra figyelni, hogy mit is kéne pontosan tenni a pályán.. csináltam egy oltári baromságot - mégegyszer bocs titcartól - hosszú, majd leírom a Broodwar topicban, ha lesz időm..
Aztán fürdetés, szopika, altatás, kilenc körül el is aludt.. aztán hajnal 3:00 körül elkezdődött a pokol. Szopikát kér, elalszik, letesszük, erre felriad. Megint szopit kér, megint elaszik, letesszük, felriad. Ezt nyomtuk reggel 6:00 -ig félálomban. Hulla vagyok és fáradt.
Ha ehhez hozzávesszük, hogy délután gondoltam iszom egy pohárka bort, sajtot eszegetve hozzá. Aztán kiderült, hogy ez nem egészen a megszokott rosé, amit apum csinál, hanem valami kissé ütősebb dolog. Egy pohártól el kezdett fájni a fejem, beszűkült a látásom. Szóval megint nem fogok ránézni legalább egy hónapig a borra.
A picire egyébként nem lehet haragudni, mert annyira szépen néz azokkal az eleven nagy szemeivel ránk, hogy meg kell enni.
Más kérdés, hogy állva, ülve fogunk elaludni ott, ahol vagyunk.
Délelőtt persze aludt megint a pici, két órát egyfolytában. 
Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Télbúcsúztató hardvermix
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AOC C27G4ZXU FHD / 280hz / 0.3ms
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Más kérdés, hogy állva, ülve fogunk elaludni ott, ahol vagyunk.
Délelőtt persze aludt megint a pici, két órát egyfolytában.