Hirdetés
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
VladimirR - komolyan így van. egy normális autónak egész pályafutása alatt nm történik ennyi baja, mint ennek itt. bár nagyon-nagyon remélem, h ebből az incidensből kivételesen jól fogok majd kijönni.
MárK - természetesen, nem azt mondom h minden nagyperrertől el kell venni a jogsit (bár amikor kiszálltam, liluló fejjel vmi effélét üvöltöttem neki) a kulönösen dühítő az egészben az, h nem vállalta a felelőséget a szenilis állatja. mert ha azt mondja, h oks, buta vagyok, télleg bele kellett volna nézni abba a tükörbe, tessék itt a betétlap és elnézést, akkor egy szavam sem lenne.
divot - nm, nem 924. az audi-motoros, 2 literes, mechanikus injektorral, és csak 120LE, cserébe többet eszik, mint a 944es, ami Porsche motoros, 2.5literes, és 165LE.
a történet egy részét összegyűjtötte Vlad, peterkeT már be is linkelte.
Integra - sajnos fel vagyok a dologra már készülve. meglátjuk. a rendőr azt mondta h egyértelmű a helyzet, és úgy írja meg a jegyzőkönyvet, h ne tartson sokáig. remélem télleg így lesz, és hamar a pénzemhez jutok. Remélem fényképre nm lesz szükség. Meg ráaádsul velem utazott nőm meg hugom, vele meg csak a felsége, tehát tanúból is egyel több van, ha netán kell.
Azért most még nm kezdek el jajjgatni, val rá esély, h télleg jól jövök ki a dolgoból - anyagilag is, meg tapasztalattal is, még nm volt balesetem, és már most sokmindent másképp csinálnék az ügyintézéssel kapcs (részletesebben leírtam volna, nyugodtan átgondolni, stb)
Aktív témák
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 17 PRO MAX 256GB silver makulátlan 1 hónapos, KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 december 19-ig Apple gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus TUF RTX 2060
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a történet egy részét összegyűjtötte Vlad, peterkeT már be is linkelte.