Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Polacheck
üzenetére
megyek újra multizni, értékesítési osztályvezetőnek
igen jó kondíciókkal, és ha bejön az új rendszer és jól teljesítek az embereimmel, akkor minden út nyitva előttem
a legviccesebb az, hogy kb két hét alatt lement minden. felhívtak egy nagy fejvadász cégtől (valamikor korábban valahogy bekerült a cv-m hozzájuk), hogy elküldenék az önéletrajzom a cégnek (600 másikkal együtt), mondtam ok, két nappal később visszahívtak, hogy menjek interjúra, következő héten elmentem, egy külső tanácsadó, marketinges és hr-es főnökökkel nagy interjú pénteken. szerdáig ígérték a visszahívást, ma hívtak. derült égből villámcsapás kb ahogy jött az egész, de azt hiszem véletlenek nincsenek, amit most dolgozom az kezd bekampózni, szvsz csak idő kérdése hogy utcára raknak...
itt még agyalok, hogy hogy adjam be hogy felállok, biztos nem veszik jó néven és morogni fognak, de döntöttem, az én életemről van szó, fekete melóra nem lehet alapozni..
ne tudd meg mennyivel nyugodtabb vagyok most..
jövő héten már indul a 2 hónapos tanulás, egy hónap áruház és igazgatóság, utána pedig az egyik legnevesebb sales tanácsadó, oktató mukinál szintén egy hónap könyvbújás és tanulás. furcsa lesz megint az iskola padot nyomni, de egyáltalán nem bánom, nagyon komoly dolgokat fogok újra tanulni!
és amire különösen büszke vagyok, hogy semmi ismerős, semmi protekció semmim nem volt, az utcáról vadidegenként kerültem be! és ez adjon mindenkinek erőt, hogy igenis meglehet csinálni még mindig ebben a világban és a tudást és a személyiséget még igenis értékelik! szóval hajrá mindenkinek!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Makulátlan Dell14",core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,8.gen core i5(8x3,6Ghz)8-32GB/256-512GB,MAGYAR Vil.bill
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest