Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Nem, nem csináltam ''ilyen volt'' fotót, de ''ilyen lett'' fotót csinálhatok. Az USB kábelekre ragasztottam tépőzárat, aminek az egyik végét pedig az íróasztal oldalára ragasztottam. Szerintem egész jó lett, így nem lógnak össze vissza és amikor kell, egyszerűen csak lekapom onnan. Kb. fele annyi helyet se foglalnak el a kábelek mint eddig és hiába porszívózok 2-3 naponta a szobámba, ott nagy por volt. Ez pedig az allergiának nem a legjobb, szóval ideje volt renberakni a kábelrengeteget. Mostmár nagyon szép. Éppen készülök szétkapni az én gépem (már ami maradt benne), hogy a ventillátorokat megtakarítsam és kieszeljek valami megoldást a por ellen. Azt szeretném, ha filterek lennének a ventik előtt, így nem juthatna be annyi por a házba. És ha már ott tartok, akkor veszek pár potit meg világítást a gépbe, és valami kapcsolót is beszerelek.
Aktív témák
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Új ASUS Zenbook 14 OLED Ultra 7 155H 32 gb ram 1tb ssd oled pillekönnyű akksibajnok Gari 2027.05
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest