- Google Pixel topik
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Most megint harag lesz, de megkérdem: neked eperhét van, vagy csak mbit hipnotizált? Tisztára mint a sztár vórszban, átáltál a sötét oldalra.
Nem értem, megint hogy jövök én a képbe? 3 napja nem szóltam se hozzád, se mbithez. Azaz mégis, mert engem emelsz ki mindig, hogy offolok. A drágalátos lifteres tocsikotokban is én voltam az első a konstruktívan szólt hozzá. Még kapcsolási rajzot is adtam.
Csak azt nem tudom, mia faxnak magyarázkodom neked.
Ezt melyik hsz.-ben mondtam neked: ''mocsok drogos'' ??? De olyat mutass, ahol ezt neked címzem, mert elhangzot ilyen, úgy általában.
De tudod mit? Nem érdekel... már mondtam, hogy písz, meg nem úgy értettem, meg ilyenek, de ha ez nem elég, akkor sry. Sajnos a bocsipuszihoz messze vagy
Ne én legyek már minden rossz megtestesítője OK?
szerk: A retikülös háborúhoz annyit, hogy én meg az anyáskodó nőket nem szeretem... vajon miért mondom ezt???
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Diablo IV
- Plazma TV topic
- Nagyrobogósok baráti topikja
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Viccrovat
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)