Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Igen, hallottam.
lazán kapcsolódó dolog:
A szomszéddal össze volt kötve a gépünk hálóba. Bölcs és előrelátó módon hol vezette el a hálókábelt? A villámhárító mögött
. Volt a kábelen vagy 3-4m ráhagyás, azt gondosan feltekerte az egyik oldalon, aztán átvezette egy csövön, amit leásott a földbe, hogy ne a levegőben kelljen elvezetni, majd a másik végét éppcsakhogy ki tudta húzni a gépéig. De ehez az kellett, hogy a villámhárító mögött menjen. Nem igazán értettem, hogy miért nem hagyott nagyobb részt a leásás utánra, hisz a túloldalon meglehetősen fix rögzítések voltak.
No mindegy, azóta már egy ügyes mozdulattal le is szakították a vezetéket, ha őket nem érdeklik a gépemen levő cuccok, akkor kész, nem erőltetem a kihúzást.
Aktív témák
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Volt a kábelen vagy 3-4m ráhagyás, azt gondosan feltekerte az egyik oldalon, aztán átvezette egy csövön, amit leásott a földbe, hogy ne a levegőben kelljen elvezetni, majd a másik végét éppcsakhogy ki tudta húzni a gépéig. De ehez az kellett, hogy a villámhárító mögött menjen. Nem igazán értettem, hogy miért nem hagyott nagyobb részt a leásás utánra, hisz a túloldalon meglehetősen fix rögzítések voltak.