- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Glottis
üzenetére
''Tehát gondolom atx, at sem lehet, mert az a csati hiányzik róla'' - ezt a mondatodat nem ertem egeszen
most akkor milyen?
a keprol nem latom teljesen, de en mintha latnek egy at-s csatlakozora emlkezteto valamit (viszont at-hez ket olyan csatlakozo kellene)
kapcsolouzemu alatt meg azt ertem, hogyolyan, mint a jelenlegi pc-s tapok, vagy trafo van benne (bar a trafo kisebb lenne, viszont lenyegesen nehezebb)?
atz: a kepen ez van
korabbi megmozdulasodra szvsz azert nem reagaltak, mert ugy hittek, hogy csak poen (en legalabbis igy voltam vele)
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100% Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Akku: 100%, Normál. Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Kingston FURY Beast 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest