- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #6 üzenetére
Azona sux. Monnngyon le. Vagy ez az a topic sem ?:D
-
Esmein
nagyúr
ddr2 i9x5 prescott sux, lassan az intel is ha így folytatja a marhaságait :(
-
Alvin_ti4200
félisten
Nyár van, minek aludni?:D
Amúgy szerintem is felesleges a DDR2. valahogy az az érzésem, hogy az AMD most jól teszi, hogy kivár, mert én nem tartom kizártnak, hogy a DDR2 a Rambus sorsára jusson, főleg ha a chipset (ezesetben i9x5) is eléggé nehéz helyzetben lesz (lassabb az i875-nél most még).
Érdekes eszmefuttatás még januárról: [L]http://www.sg.hu/cikk.php?cid=30700[/L]
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
ok, érdekelne majd, hogy mire jutottál, mert a zIntel eléggé teljes mellszélességgel áll mellette ahhoz, h egy idő után a mezei halandóknak (like us) is ilyen cucc kelljen a gépébe. amúgy anandtech.com-on a Gigabyte i915P alaplapjában csináltak DDR vs DDR2 tesztet (merthogy mind2 memóriát tudja fogadni a deszka). a DDR2 csúfos vereséget szenvedett, és a konklúzióban egyértelműen leírják, hogy felesleges erőltetni még jóideig a DDR2 kérdést
amúgy te sem bírsz aludni? :DDD -
Alvin_ti4200
félisten
Úgy tudom, hogy DDR2-nél nem nagyon számít a CAS latency, így tudják elérni a magas órajeleket. Meg valami olyasmit is olvastam (majd utána nézek), hogy az 533 MHz-es DDR2 valójában ugyanúgy 133 MHz-es, mint a DDR266, csak asszem egy órajel alatt kétszer annyi adatot tud átnyomni vagy valami ilyesmi, de ígérem megnézem, nehogy hülyeségeket beszéljek:B
-
anulu
félisten
OCZ hírlevélből most értesültem erről a RAM-ról. [L]http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ_PC2-4300_DDR2_Enhanced_Bandwidth_Platinum[/L]
az, ami miatt nyitottam a topicot, az az, hogy ''Enhanced Bandwith'' memóriaként hírdetik, és a PR-ban benne van, hogy a leggyorsabb jelenleg kapható DDR2 RAM-ok. ezzel szemben a latency-k így néznek ki: 4-3-3-12! nem igazán értem, hogy DDR2-nél miért nem lehet legalább a CAS3-at megcélozni (2-2,5-ről nem is bszélve), miért kell 4-nek lennie?
Aktív témák
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- DOOM - The Dark Ages
- Nők, nőügyek (18+)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest