- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
válasz
Hyperion
üzenetére
Hát ha géped van, de nincs obid, akkor nagy hülyeséget csináltál. Mikor a gépet vetted, már tudnod kellett róla, hogy obi is kell hozzá.
Én azt javaslom, hogy most bármilyen obit is, de vegyél hozzá. Az én személyes véleményem: a nem fényképezésnél minden jobb. Ha most nem akarsz olcsó obit venni, és hónapokig arra kell spórolnod, hogy megvedd az obit, akkor addig nem fényképezel.
Én utálom a kölcsönöket, és soha nem vettem még fel egyet se, de ilyen helyzetben még azt is meggondolnám, hogy valami áruhitelt vegyek fel..."Valóra vált az egyik vágyam és nagy nehezen sikerült vennem egy új D3000-es Nikon Body-t."
Valóban 3-4 hónap váznézegetés volt az álmod.
Bocs, de ez egy költséges hobby. Ha jó technikát akarsz, b*szott költséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest