Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Melyik készülék jogosult a legesleghosszabb terméktámogatásra?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatallerror
addikt
válasz
Oliverda #9699 üzenetére
ezért nem értem h miért írta vki h középkategóriás cucc
kíváncsi vagyok h mikor kapnak kapacitást h a 670et is kiadhassák az lehet h jobb vétel lesz :] furán állok még mindig a 2gb vram miatt a 680al, nem tudom h mennyire időtálló megoldás ez így
#9700) Def26: szerintem is1 gpu-sból ez marad a legerősebb aztán a gyártók még próbálják majd még jobbá tenni pl az evga-nak lesz 4 gb-os modellje
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Henna Virkkunen szerint minden tech cégnek tisztelnie kell az EU-s törvényeket
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Hegesztés topic
- Politika
- Path of Exile 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Fujitsu Lifebook A3510 notebook - i3 1005G1 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD STRIX GTX 1060 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest