- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
Meg is csináltam azonnal. A kép magáért beszél itt 45-50 fps-em volt, most 80.
Most már csak azt nem értem, ha nem mindegy a foglalat akkor ha SLI-ben akarok két kártyát akkor a másik ennyivel lassabb lesz?
UI.: Még régen volt egy olyan alaplapom ahol pont az egyik foglalat elszállt és átetettem a másikba a vga-t de semmivel se volt lassabb.
-
De4d
őstag
válasz
Floyd80 #4178 üzenetére
Hihetetlen ez volt a gond ezek szerint mindvégig? Hallom is jobban pörög a gép és 70 alá be se esik az fps a witcher 3-ban de 90-re is felkúszik
Gondoltam rá hogy átteszem hátha nem jó a fogalat vagy valami ilyesmi, most hasít úgy vélem. Ilyen banális hiba lett volna.... na szépen tesztelgetem még egy kicsit.
Nagyon köszi mindenkinek az erőfeszítését, segítségét! -
De4d
őstag
válasz
janos666 #4174 üzenetére
Azt én is néztem miért 3x gen2, de hát 2 pci express foglalat van ami teljesen egyfora elvileg 2 x16 van rajta. A lentibe raktam hogy minél messzebb legyen a procitól meg ramoktól, ne szoruljon oda levegő, nagyobb legyen ott a szellőzés.
Nem semmit ilyet nem kapcsoltam ki.
ASPM ki van kapcsolva. -
De4d
őstag
Még pár kép a vga beállításról, amúgy full default. semmihez nem lett nyúlva.
Lassan kifogyok az ötletekből, meg a türelmem is kezd elfogyni, de ez nonszensz hogy ennyire gyéren fut. Nem tudom mennyi ráció van benne, egy barátom is pont ezt a teszt programot mondta ezzel nézzem meg (Superposition) és azt mondja meg kéne nézni másik táppal, mert a vga csutkán megy. Eléri a voltage limitet.
Nem tudom, semmim nincs amivel a tápot tudnám ellenőrizni, elvinni se nagyon tudom sehova a vga-t. Random új tápot biztos nem veszek.
Azt annyira igazából nem is értem, hogy miért lenne gond a táp? Ha a vga képes maxon menni, akkor egy jobb táppal se lesz jobb, ha így is megy.
qad: Hát sajnos más gépbe nem igazán tudom áttenni, nincs hova -
De4d
őstag
Azt hiszem talán megvan a gond,(úgy néz ki mégsem) mégpedig a vga hűtése, feljebb tettem a fan speedet csak 70-re már hangosabb volt mint eddig bármikor, bár pontszám nem lett több.
Tehát nem pörögnek a ventik jobban az alapnál, játék alatt is szinte néma. De most hogy felpörgettem már kicsit zavaróan hangos volt.Hagytam játékban is, hagy pörögjön jobban, de semmivel se több az fps
-
De4d
őstag
Üdv. Hátha itt tud valaki nekem segíteni, több fórumot is megjártam/járok éppen, mert nem igazán jövök/jövünk rá a hibára.
Új "konfig" került a gépbe.
2060 rtx ryzen 2700x 2x8gb 2933-as ram
De valamiért siralmasan teljesít a gép.
Régebbi játékok is teljesen megizzasztják.
Néztem vdeókat is, gyengébb konfigokon ugyanazon beállításokkal több fps-t produlnak a játékok.
A vga maximumon pörög míg a processzor szinte alszik.Néhány gép hogyan teljesít a vas.
A Quantum Breaknél ahol lőttem a képet, egy videóban 1700-es procival majd 70-80 stabil az fps míg nekem az 50 sincs.
A witcherben hairworks ki van véve és még így sincs 60
Far Cry 3 minden max.
Friss ma telepített win10.
A konfig többi része: samuns evo 120 ssd, cooler master gx lite 700w-os táp, Asrock B450m pro4 alaplap, Samsung Hdd 1TB 7200rmp-s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest