- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Series 7 - új idők széle
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
Hát igen.
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
TTomax
félisten
Én azért jól el vagyok az SLIvel,és nem is szándékozok cserélni amig egy kárya nem lesz erösebb mint ami most van.Igaz idén elég sok játékot nem vettem meg mert nagyon sok trehány pc port érkezett,azt hiszem nem vesztettem semmit.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
VTom
veterán
válasz TTomax #15903 üzenetére
Régebbi játékokkal el lehet lenni, azzal nincs gond. De az újaknál már botrányosan rossz az SLI skálázódás, ha egyáltalán van bennük támogatás.
(#15902) ÁdiBá Én nem aggódom, sossem volt SLI-m, és nem is lesz Anynit sajnos nem tudok játszani, hogy behozza az árát.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
ÁdiBá
veterán
válasz F e Z o #15905 üzenetére
Főleg úgy hogy közép-felső kategóriába 2x8PCIe sávot tudnak a mostani CPU-k.
Aki meg rendesen kiakarja használni a hardverei által nyújtott teljesítményt, az meg vegyen X99 - et, de ott meg a szoftveres részen lesz ugyan úgy egy hányadék az egész.(#15908) TTomax
(#15907) Laraxior Csak az, hogy majdnem olcsók!
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Laraxior
titán
Mi a gond az X99-el?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
TTomax
félisten
válasz Laraxior #15907 üzenetére
Az ára,mert a 40sávos cpuk,mert intel bácsi ugy gondolta az 5820ba is elég most már 28.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Vigilante
őstag
válasz TTomax #15908 üzenetére
Jaja engem is ez b@szott fel. Miért nem lehetet tazt is 40 sávossá tenni!? Igaz, a kérdés költői, mert valamivel el kell tudni adni az 5930k-t is.
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok! Ti találkoztatok olyan hibával hogy a windows alatt is 100% a gpu terhelés és nem vált le 2D órajelre.
Játszók szépen, egyszer csak 10 perc után leugrik a játék folyamatos 20 FPS re majd nézem miért, hát folyamatosan 100% a terhelés a videókártyának...
Driver hiba lenne?376.09 van fent.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Laraxior
titán
375.63 fölé nem nagyon érdemes menni, mert elég sok problémáról számolnak be.
Szerintem tedd vissza ezt, aztán ha ugyanezt csinálja, akkor kivizsgáljuk"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
nV control panel default?
Amikor belepiszkaltam akkor szórakozott.
Illetve az energiagazdalkodasnal az adaptivot kiprobalhatod. Utana restart."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Windows topikban kérdezz rá, ott okosabbak, a CPU-t már tudom hol kell keresni, de a GPU-t nem igazán
De az nem tuti, hogy simán Win alatt 100%"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ÁdiBá
veterán
Valami Win32 HackTOOL vírust jelez!
Ez csinálhatja vajon?ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Eddig már lefuttattam kétszer is a vírusírót, mind a kétszer más vírusirtó programmal. Nem hozott javulást.
Vissza raktam az eredeti VGA BIOS, szintén nem hozott javulást.
Miért érzem úgy, hogy ebből reinstall lesz?ÁdiBá
-
Vigilante
őstag
válasz Rasiel #15919 üzenetére
És ezek ilyenkor kinek a malmára bányásszák a bitcoin-t? Akik csinálták magát a vírust?
-
ÁdiBá
veterán
Megtaláltam!
Feladatkezelőben végig mentem az összes program bezárásán, és a windows user defender interface okozza a hibát. Ahogy bezártam, kikapcsolta a VGA terhelést.
Ez mögött mit takar? Minek kell utána néznem?ÁdiBá
-
Rasiel
senior tag
válasz Vigilante #15923 üzenetére
Megmondom őszintén nem tudom, nem néztem utána, mert nekem eddig szerencsére nem volt ilyen gondom. De, ahogy olvasgattam a fórumokat, az ilyesfajta panaszok esetén 9x%-ban bányászvírus okozta a problémát.
(#15925) ÁdiBá: Windows Defender felhasználói felülete okozta volna a problémát? Elég érdekes. Amúgy teljes egészében kikapcsolható, viszont először én ráküldenék a rendszeredre egy Roguekiller-t, ahogy core i7 is tanácsolta, általában ilyenkor ezt szokták ajánlani.
-
ÁdiBá
veterán
válasz Rasiel #15926 üzenetére
Most indítottam el rajta.
Detected Items.: 1
Last Detection.: WINDOWS DEFENDER USER INTERFACE!Nem tudom mi köze van a videokártyához, de ez okozza a galibát, ahogy fentebb már manuálisan meg is találtam.
Eddig 5 db talált, ezeket tudja javítani is vagy törölni?
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
trufa12
addikt
Mostanában van egy csomó ilyen, szar nálam is, múltkor is le irtottam egy ilyen háttérben futó valamit, meg most is volt egy... n em tudom honnan indul, mert bevált oldalakat nézek, de akad.
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
core i7
addikt
-
Rasiel
senior tag
Szívesen. Örülök, hogy sikerült.
OFF ON
(#15930) core i7: Félre ne értsd, nem azért írom, hogy nagyképűsködjek, de az XP SP2-es korszak óta egyik gépem sem látott vírust, pedig "csak" egy vírusírtó + tűzfal alkalmazás fut nálam a háttérben, mint védelmi szoftver, emellett a Windows frissítések sem szoktak felkerülni a gépemre, max. akkor, ha valami hardvercsere miatt újrahúzom és megy fel rá win-ből az új build. Tehát egy sima, mezei (akár ingyenes) védelmi csomaggal is lehet vírusmentes a géped, ha körültekintően netezel.
OFF OFF -
-Solt-
veterán
Urak,
Hallottatok már olyan hibáról, hogy egy VGA-n displayport kimenet tönkrement?
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
Köszönöm... valószínűleg így jártam én is, csak nálam a displayport kimenet a halott. Eleinte csak reggelente újraindult a gép amíg nem áramtalanítottam, azt hittem a monitor a szar, csak így, hogy már a harmadikat küldi a DELL és megint előjött, ráadásul már abszolút nem kell életre, kezdek félni, hogy a G1 Gaming adta meg magát...
www.smart-bus.hu
-
TTomax
félisten
válasz -Solt- #15938 üzenetére
Nálam is volt hasonló hibajelenség,de nem a vgaval volt a gond...hanem a monitor tápja adta meg magát.Fekete semmi,majd a monitor kikapcsolta magát,ezután kihuztam a tápot vártam vele egy fél percet visszadugva azonnal indult,és addig ment is szépen amig ujra ki nem kapcsoltam a gépet.Tápcsere megoldotta a problémát,mondjuk nekem külsö tápos a monitor...
-
TTomax
félisten
válasz -Solt- #15940 üzenetére
Egy átalakitóval gyorsan kizárhatod,hogy hol lehet a probléma.Illetve probáld meg amit irtam esetleg,hogy amikor nincs kép áramtalanitod a monitort,vagy más portot probálsz meg használni.
-
-Solt-
veterán
válasz TTomax #15941 üzenetére
Az áramtalanítás nálam akkor működött, amikor újraindulgatott a gép... most amikor a rendszer elindul, de a monitor nem ad képet, hiába áramtalanítom, utána sem kel életre.
Most kikapcsoltam a monitoron a displayport 1.2-s támogatást, és így ad képet displayporton is szóval ez lesz a gond, már csak azt kell kiderítenem, hogy a monitornak nem tetszik az 1.2 vagy a VGA-nak.
Ezt találtam, úgy látom nem vagyok egyedül... [link]
Egy jó angolos megnézné, hogy mire jutottak?
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
TTomax
félisten
válasz -Solt- #15942 üzenetére
Próbáld meg esetleg más DP kábellal is,mert lehet hogy annak nem tetszik az 1.2,és hát azt a legolcsóbb lecserélni elsö körben.
-
-Solt-
veterán
válasz Milka 78 #15945 üzenetére
Juj, ne is mond... mire azt kisakkoztam, hogy mi okozza a BS-t és mire tudtam reprodukálni garanciáztatás közben, addigra szereztem pár ősz hajszálat! Totál hülyének néztek már az iPon-ban, de nagy elégtétel volt amikor előálltam a megoldással!
(#15946) TTomax: 3 különböző DP kábellel próbáltam, ugyanaz a helyzet sajnos. Most próbálok másik VGA-t vagy monitort szerezni, hogy tudjam tesztelni melyik a problémás.
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
Urak,
Van valaki aki a III. kerület környékén lakik, és van rám cirka 15 perce?
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
No úgy néz ki NV driver hiba volt a monitor nyűgöm...
www.smart-bus.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest