- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
csakdzsó #10133 üzenetére
Milyen problémád volt a korábbi nvidia/gcn1 képminőségével hogy ilyet kérdezel? Nem a sebességre gondolsz? Akkor meg konkrét modellnevet kellene írnod. A képminőség feltehetően nem változott sokat, én semmi diffit nem látok egy 660-as után és szerintem az AMD-nél sincs ez másképp.
-
fauv
őstag
válasz
csakdzsó #6873 üzenetére
Nem bántás volt, csk kb 10 szer kellett elolvasnom , hogy ne értsem félre, mert kicsit bonyolultan írtad le.
Ahogy olvastam tőled a 960-as kevésnek érzed, onnantól felfelé viszont a csillagos égig már szerintem jó neked.
Ha ennyire igényes vagy / ami nem hátrány, sőőt / akkor bizony a vga-ra ne sajnáld a befektetést, én a helyedben 970-980-as szint körül gondolkodnék, ott nem ér meglepetés.
Még valami, amit írtál fentebb, másold ki és egy az egyben tedd be a milyen vga-t vegyek topicba. Ott biztos van olyan kolléga aki neked tud ebben segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Házimozi belépő szinten
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Interactive Brokers társalgó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Keresünk dokkolókat
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest