- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Telefon javítás, szervíz!
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én ezen nem is akadok fent, a kollégának reagáltam a "giga, msi" vásárlására tett célzatára.
Bízom az Asus-ban, eddig ez a 6. Asus VGA-m és ezelőtt sem volt semmi probléma. Volt amelyik 6 évig szolgált, és mind a mai napig megy az új gazdájánál.
Én csak abban bízok, hogy hamar sikerül pontot tenni az ügy végére és cseréltetni. Sajnos mindenhol előfordul hibás darab -
Üdv uraim,
A tapasztalatotokra lenne szükségem.
Adott egy vadonatúj 660Ti DC2 2Gb.
Ahogy felkerül a driver, onnantól kezdve a win se tölt be, amikor lemegy a win indító logo, mielőtt bejönne za asztal, két oldalra szétesik a kép, monitor kikapcsol és újraindul a gépMásik VGA-val hibátlan az egész gép.
Jól sejtem, hogy valószinűleg gyárihibás a kártya?(ha csökkentett módban leszedem a drivert, megint zsépen bebootol a win.
de ahogy felmegy az nvidia/asus/microsoft driverek bármelyike azonnal ugyanaz a tünet.Ezelőtt egy 560Ti -vel hibátlan volt, és most egy tezstelni kölcsönkért GTS250 -el is teljesen hibátlan.
Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen autót vegyek?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Foxpost
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest