Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
Nem kicsit kér kevesebbet, jó döntés volt. És arról sem vagyok meggyőződve, hogy olyan nagyon sokkal gyengébb.
-
Kroni1
veterán
Sajnos erről nem igazán tudok most se és késöbb se nyilatkozni, mert a Dirt-öket a Grid-et és a Race 07 játékokat játszom rajta kizárólag, más játékom nincs is. Ezeket mindkettő kártya elviszi 3D-ben is egész jó fps-el 1080-as felbontáson, így nem tudok mást mondani csak amit a tesztek, ez egy picit erősebb, és kevesebbet eszik. Ezért is választottam, és a 3D Vision miatt, mert azt akartam kipróbálni, mivel sokan dicsérték az AMD-s Tridef megoldáshoz képest. Még nem sikerült beállítani, alapból számomra viszont rosszabb a 3D képe mint a 6850-es volt. Az nv által játékokból kimentett állóképek is eléggé furák, nem adnak egyértelmű mélységérzetet, zavaróak a háttérben lévő dolgok, mintha elől lennének. Bal jobb csere után kicsit jobb, de még nem az igazi. Remélem beállítási gond csak, de a 6850-es a trideffel minden további nélkül egyből tökéletes 3D képet adott.
A megjelenítőváltás hiánya (márpedig én sehol se találom a legujabb driverben), meg a mások által dicsért 3DVision beállítási gondok miatt csalódás egyenlőre a kari, de nyilván ez nem mindenkinek szempont. Remélem sikerül majd jól beállítani és akkor tudok majd érdemben nyilatkozni. A halk és hűvös mivolta azonban pozitív, nekem tetszik hogy ilyen kicsi a kari a 6850-hez képest, szerintem nincs szükség a nagy hosszú hűtőre ennél (pl. ASUS) ez a giga hűtő jó kis darab és bőven elég neki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest