- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Aktív témák
-
tsello
aktív tag
Csinálsz egy PQs floppit és azzal tudsz majd partícionálni,konvertálni stb.
-
marso
tag
wááá bebootolsz a windows 2k vagy xp cdröl és telepited... az meg ügye eredeti mindenkinek :D
-
MasOyama
őstag
Az xp nekem csak más windowsra megy fel. Ha egy sima cdéről inditom, akkor cant not dos mode, vagy valami ilyesmi hibával kilép. Nem tudom rátenni cdéről sem, mert egyszerüen nem látja!!! Most van c(rendszer) d(adat) De ha a c-t formázom, akkor az eltünik, és a d, lesz a c. Azaz a windows csak az eredetileg d particióra tudom rátenni.
-
RAM
őstag
Adott NTFS partícó (primary) Win XP telepítésekor átlehet konvertálni FAT32-be?
Ha nem telepítéskor, akkor mikor, mivel?
PQ-t nem használok. -
warmaster
aktív tag
Ezt most nemértem....
''Namost win xp-ét használok, ami csak windowsra megy fel.''
-Az xp maga windows, tehát negy egy másik windows-ra megy fel.
''Ha letörlöm a windowst, akkor sima dos marad, azmeg nem látja az ntfs particiót.''
-Ha letörlöd a windows, nem egy dos marad, hacsak nem win3.1-et használsz.
''hogyan tegyem fel az xp-t? ''
-Beteszed a winxp CD-t a CD-ROM-ba. Az alaplap BIOS-ában bállítod, hogy bootoljon a CD-ről
Amikor bebootolt onnan, akkor megmutatja a 2 partíciót, és a fel és le nyíl használatával kiválasztod a 10GB-partíciót, és Enter gomb megnyomása után elindul a telepítés.
u.i.
Ha a másik 70GB partíció nem javaslon FAT rendszert. -
rvs
aktív tag
szerintem első lépésben tisztázzuk a fogalmakat.
-win xp telepítőjénél kiválaszthatod, hogy milyen filerendszert tegyen maga alá. particionálni is tud.
-win xp telepítője elm cdről bootol be.
-win xp újratelepítése lehet xp telepítőböl is : letörlöd a c: partíciót, majd létrehozod ugyanott, uakkora mérettel, és leformáztatod.
hol a gond? -
MasOyama
őstag
Szóval a winyom 2 részre van osztva. c(10giga ntfs rendszer) d(70giga fat 32).
Namost win xp-ét használok, ami csak windowsra megy fel. Ha letörlöm a windowst, akkor sima dos marad, azmeg nem látja az ntfs particiót. Akkor hogyan tegyem fel az xp-t? A d-re nem sok kedvem van feltenni, mert azért csináltam a 10g particiót, hogy ott fusson a rendszer.
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest