- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszi89
csendes tag
válasz
Darth_Revan #3493 üzenetére
Hát, mind a két kártya mxm 2-es, tehát belemegy, vagy nem? Esetleg tudtok ajánlani jobbat?
-
csaszi89
csendes tag
Melyik a legjobb mxm 2-es kari?
-
csaszi89
csendes tag
válasz
t72killer #3456 üzenetére
Hát nekem alapon 60 fok, játék közben felmegy max 75ig, húzva meg 81-83 fok kb, de ennek ellenére még mindig ugy gondolom, hogy nem igazán éri meg tuningolni, gyakorlatilag az az 500 pont eléggé elhanyagolható, főleg nyáron, ilyen melegben, nőni fog még az a hőmérséklet. Gondolkoztam a cserén, de elég drágák ezek a vgak, kevés helyen kaphatóak, és én pl. csak MXM 2-es karit tudnék venni, amiből meg ha jól tudom a legjobb szvsz a 8600gt, tehát 8700gt kiesik, az nem tudom, hogy a hd2600xt is mxm 3 foglalatos-e, tehát vegyük a különbséget a 8600gt meg a 8600gs között, az a 900 pont, nem igazán fog kijönni játékban, szóval szvsz annyi értelme van húzni ezeket a karikat, mint dx10el szerelni őket.
Persze én nagyon nem is húztam (szóval nem tudom mi a vége, de már egy két asztali gépem széttuningoltam, pedig jó hűtés volt hozzá, ígyhát a notihoz már kevésbé merek hozzányúlni
), tesztet is csak aquamarkkal nyomtam, de nem lett túl nagy a növekedés; lehet hogy csak nálam, de ha valaki annyira játékra kiélezett notit akar, akkor az vegyen olyan notit, amiben ehhez megfelelő kari van, vagy olyat amiben mxm 3 vagy 4 foglalat van, aztán később vesz bele egy vgat. Amire nekem kell, arra elég, mostanában úgysem játszok annyit, aztán ha megunom, majd veszek valami prő gémer notit.
-
csaszi89
csendes tag
válasz
doddencs #3451 üzenetére
ddr2es 256os, de ahogy nézem hd2600bol is van ddr2es meg ddr3as is, igazából, nem tudom mennyit dob teljesítményre, de én meg vagyok vele elégedve, gyakorlatilag csak cod2re használom, ott meg 250 fpsem majdnem megvan, jobb kari meg nagyon nem menne bele a gépembe, mixel mxm2es foglalat van benne, ugy vettem észre huzni nem érdemes, többet melegszik mint amennyivel jobban teljesít, notit amugy is felesleges huzni, elég limitált a hűtése egy ilyen gépnek ...
-
csaszi89
csendes tag
válasz
doddencs #3449 üzenetére
http://www.notebookcheck.com/Mobile-Grafikkarten-Benchmarkliste.735.0.html
HD2600 ezek alapján kb 8600 gs szinten van, nekem ilyen karim van, huztam, de sok javulás nem volt, a notikat szvsz amugy sem éri meg huzni, mivel elég limitáltak a hűtési képességek, inkább vegyél egy 8600 gt-t vagy egy hd2600xt-t -
csaszi89
csendes tag
Sziasztok!
Pár hónap múlva szeretnék venni egy notit, igazán nem vagyok otthon a témában, játék korszakomból már kinőttem, illetve arra elég az asztali gépem, csupán olyan kérdésem lenne, hogy nem tudtok-e valami linket, ahol noti cpuk és vgak vannak összehasonlítva, 200 körül akarok rákölteni, sokkal többet nem, főleg hogy amire kelleni fog olyat kapnék már 100ért is. Szóval csak annyiban kéne segítség, hogy milyen vgaval szerelt notit vegyek, nézegettem már 2400xt, meg 8400go stb ... igazából nem játékra kell, ellenben ha kéthavonta egyszer le akarok ülni játszani ne kelljen szenvednem az 5 fpsel, bár szerintem nekem bármi jó lenne csak ne legyen integrált, szóval ismétlem, nem crysisre kell majd a gép, és nem is nagyon akarom húzni, tehát az hogy mennyire húzható a kari illetve, hogy mennyire melegszik húzás után a legutolsó szempont, főleg mivel játszani nagyon nem akarok rajta, max egy kis rts stb ... azt tudom hogy core2duot akarok venni (legalábbis ha notiban is olyan jó mint asztali gépben - ezt lehet hogy húzni is fogom, főleg ha ezeken is lehet 1ghzet húzni feszültség emelés nélkül) és legalább 2gb ram legyen benne, emellé még valami vgat, de nem tudom milyet. Előre is köszi a segítséget.
üDV
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest