- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.sebes
csendes tag
Sziasztok!
Abban szeretném hozzáértő emberek segítségét kérni hogy van nekem egy a címben említett MXM II-es kártyám, mi egy GX620-as MSI-ből lett bontva és most egy Aspire 5720z (ZG ICL50) Acer gépben fut.
Képet ad, bekapcsol, BIOS-ban látom, nVidia oldala is felismeri, viszont maga a telepítő nem ismeri fel, a rendszer újra lett telepítve de előtte is egy friss Windows volt rajta. Ez a kártya GDDR3-as, a gépben már volt 9600M-es (viszont csak DDR2-es ) és hibátlanul üzemelt.Kérdésem hogy megoldaná a problémát ha TechPowerUp oldaláról, Acer vBIOS-t letölteném és az tenném rá? Mert nem tudom hogy kárt tesz-e lapban, nem szeretnék csak úgy vaktában kísérletezgetni.
Bármi tapasztalatnak is már nagyon örülök
Üdv!
-
G.sebes
csendes tag
Itt van pár videó, de nem ajánlott huzni a procit, főlleg ha laptopod van, mivel sokkal rosszabb a hűtése, és hamarabb túlmelegszik(Ezáltal sokkal rövidebb lesz az életttartalma) !De itt van[link]
Itt 1 videó is, nem én raktam fel, és nem is éncsináltam, de amint a videóban is le van irva semmi felelőséget nem vállal, ahogy én sem...[CPU Tuning]
-
G.sebes
csendes tag
válasz
Polcrendszer #209 üzenetére
Üdv mindenkinek!
A lényeg, hogy tényleg nem sok oldal ír arról,
hogy hogyan moddingoljuk a notebookunkat, vagy tegyük egyedivé azt.
Remélem,hogy mást is érdekel ez a téma.
(Ídézve az első hsz-t)
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest