- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! A laptopomba szeretnék processzort cserélni, én próbáltam utánna nézegetni, de sajna ez kifogott rajtam, ezért kérném a ti segítségeteket. A laptop pontos típusa:
Lenovo G580 model: 20150
cpu: i3 2348m 35W
intel hm76 chipset rev 09nem tudom mi kéne még, majd mondjátok. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen procit tudnék bele rakni?
Köszi előre is!Gépelés nem az erősségemasdsdk
-
válasz Thunderzolee #12473 üzenetére
Nem sajna overwatch alatt kőkemény cpu limit van, vga 60-70en teker cpu meg 80-90en s kisjátszós gépnek lett, de nem létszükséglet bele új mert a régi notimtól igy is jobb. S am semmilyen 35w os i7 es nem megy bele? Az h 2. vagy az nekem mindegy. Vagy hozna nagyobb fejlődést egy i5-ös is?
Gépelés nem az erősségemasdsdk
-
válasz Thunderzolee #12477 üzenetére
Köszönöm szépen a tanácsokat már csak azt szeretném kérdezni h a gt 635ös ha úgy van cserélhető?
-
-
Sziasztok! laptopba processzor cseréről szeretnék érdeklődni
A gép az egy lenovo g580 model 20150
egy i3-2348m van benne 6gb rammal és gt 635m vga-val. Ssd-t raktam bele, 1tb hdd mellé és így jó kis gyors rendszer. Azt szeretném kérdezni, hogy vmely 35W-os 2. vagy 3. gen i7es belemenne?(mobilvonalon)
cpu-z képek a cpu-ról s az alaplapról:Gépelés nem az erősségemasdsdk
-
4magos modellek is vannak 35W-os tdp kategóriában:
http://ark.intel.com/products/67356/Intel-Core-i7-3612QM-Processor-6M-Cache-up-to-3_10-GHz-rPGAmeg még van 2db ezenkívűl, s elv ezeknek hm76 kell de kell a megerősítés. játékokban mennyit érne pluszba az i5?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs