Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hannibhál
őstag
-
Hannibhál
őstag
Sziasztok! laptopba processzor cseréről szeretnék érdeklődni
A gép az egy lenovo g580 model 20150
egy i3-2348m van benne 6gb rammal és gt 635m vga-val. Ssd-t raktam bele, 1tb hdd mellé és így jó kis gyors rendszer. Azt szeretném kérdezni, hogy vmely 35W-os 2. vagy 3. gen i7es belemenne?(mobilvonalon)
cpu-z képek a cpu-ról s az alaplapról: -
Hannibhál
őstag
válasz
Thunderzolee #12480 üzenetére
Okés, köszi
-
Hannibhál
őstag
válasz
Thunderzolee #12477 üzenetére
Köszönöm szépen a tanácsokat már csak azt szeretném kérdezni h a gt 635ös ha úgy van cserélhető?
-
Hannibhál
őstag
válasz
Thunderzolee #12473 üzenetére
Nem sajna overwatch alatt kőkemény cpu limit van, vga 60-70en teker cpu meg 80-90en s kisjátszós gépnek lett, de nem létszükséglet bele új mert a régi notimtól igy is jobb. S am semmilyen 35w os i7 es nem megy bele? Az h 2. vagy az nekem mindegy. Vagy hozna nagyobb fejlődést egy i5-ös is?
-
Hannibhál
őstag
Sziasztok! A laptopomba szeretnék processzort cserélni, én próbáltam utánna nézegetni, de sajna ez kifogott rajtam, ezért kérném a ti segítségeteket. A laptop pontos típusa:
Lenovo G580 model: 20150
cpu: i3 2348m 35W
intel hm76 chipset rev 09nem tudom mi kéne még, majd mondjátok. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen procit tudnék bele rakni?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Fűnyíró topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest