- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz
EmptyParadox #3573 üzenetére
én éppen most upgrede-eltem ASUS K50AB-t a tapasztalataimat itt tudod megnézni,
hogy volt- értelme azt döntsd el magad -
kisza25
félisten
az inkább a kérdés, hogy a hűtés elbírná e a +8W TDP-t
a cerkádban ott van a két mag, csak az egyik le van tiltva, ha jól tévedek, de az is kap feszt, ha működne(terhelve is lenne az is termel hőt), de azokat a procikat amivel amúgy is kapható volt a gép, elvileg elbírja a hűtés, mert szerintem az összes ua. hűtést kapta, tehát a core duok-kal nem lesz gond -
kisza25
félisten
köszi, de nemsokára megjön az új procim, akkor szerintem így is úgy is sérülne a matrica, még jobban és valószínűsítem a szét és összeszerelés is nyomot fog hagyni, a színezett csavarokon,
mérlegeltem és úgy döntöttem nem fogok még 1,5 évet várni, a fejlesztéssel, mert addigra már szerintem semmire sem lesz elég ez a gép nekem, már most is fáj a szívem, hogy nem tudok erősebb procit belerakni
ezt a core i5 430at is most kellett kihozniuk, ilyen olcsón, pedig mennyit vártam a noti vásárlással, most 700€-ért tudnék venni i5 430-at 4GB DDR3 rammal 500GB vinyóval HD5650-el USB 3.0-val e-SATA, HDMI... kivezetésel
nem is mondom inkább tovább -
kisza25
félisten
sziasztok, egy ASUS K50AB-m van athlon ql65 2,1Ghz-el és ennek az upgrad-jét tervezem egy turion zm-84-re
két kérdésem lenne ezzel kapcs.ban
1. érdemes? +200Mhz +1MB L2, memória kezelés 667-ről 800Mhz-re
2. van valami extra dolog amire figyelnem kell a cserénél asztali géphez képest(tudom a VGA is egy hűtésen van a procival ezen kívűl)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged