Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z86
őstag
Valami trükközést csinált az asus (fordított VGA) ami megakadályozza a cserét. kicsit bővebben
-
Z86
őstag
T9400-al szerelt dv5-öt találtam, gondolom a T9500 is belemegy. Szerintem a memória is rendben van. Viszont elképzelhető, hogy a különböző típusokban lévő alaplapok közt vannak különbségek ilyen téren.
A HP topicban van olyan ember aki valóban ért a pavilionokhoz, szóval ott is érdemes lenne megkérdezni.
-
Z86
őstag
Valamelyik HP szervizben, az biztos, hogy nem lesz olcsó
-
Z86
őstag
válasz
propaganda #4322 üzenetére
Ez szerint 533 MHz-es DDR2 modulok vannak benne, szerintem az általad linkelt is jó lesz hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Villanyszerelés
- Netflix
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest