- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
Összeállt a rendszer, érezhető a gyorsulás!Pentium M760 megtámogatva 2GB rammal. A kérdésem az lenne, hogy mekkora hőmérsékleten kellene üzemelni a procnak max terhelésen? Max 80 fok jelenleg, idle pedig 65-40, attól függően hogy forgatja a ventit, de mikor teljesen leállítja, 5p alatt visszahül 40-re, amint 100%-ot kap, egyből felugrik 70-re. Gondolom ez a nem megfelelő pasztázás miatt van.
. Most tűnt csak fel, hogy korábban valaki sikeresen ledúrta a cpu hűtő foglalat csavarjainak fejét, így azt nem tudtam leszedni és rendesen újrakenni pasztával.
A módszer a következő, 3 csavar ki, picit kézzel megemelve a borda és épp hogy bekúszik helyére a proci.
Hogy a francba vehetném ki a ledarált csavart??
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
Thunderzolee #4973 üzenetére
Itt érdeklődtem. Várom az építő buyornotbuy kritikákat!
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
Thunderzolee #4971 üzenetére
Ahan, notiba lesznek. Holnap meg is rendelem őket itt PH! apróról. Procit is sikerült nagyon jó árban találni.
TomyGun Ismét köszönöm a választ!
-
G@bi90MR
aktív tag
Hali!
DDR333 és DDR266 között 533MHz FSB-s procinál számottevő a különbség sebességben? -
G@bi90MR
aktív tag
Köszönöm!
Írtam az ASUS-nak, várom válaszukat. CPU-ból marad a 770-es, kb ua, mint a 780, viszont sokkal olcsóbb.
Mindent szigorúan használt alkatrészekből akarok cserélni, ramokból sikerült találni ddr333-asokat jó árban.
Vinyóra is rágugliztam, a 160-as tökéletesen megteszi.
Hordozhatóság nem számít, szigorúan asztaliként funkciónál már régóta.
Oprendszerből azt favorizálom majd, amelyik gyorsabban fut. Bízom a Win7-ben, Aero szintén nem gond ha nem fut. -
G@bi90MR
aktív tag
válasz
Thunderzolee #4958 üzenetére
Köszönöm válaszod! Azért kell a külső hangkari, mert egy házibuli alkalmával sikersen eldugították a mic és füles bemenetet egy jackdugóval, ami azóta is bent van sehogy sem sikerült kiszedni.
TommyGun Köszi!
-
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
Itt is feltenném kérdéseimet: [link]
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged